Het gamakkelijk gebruiken van de aangeschafte Facebook proxy

Onze proxies kunnen op meerdere manieren ingezet worden voor Facebook. Veel gebruikers zullen de gekochte proxy direct in de browser instellen om zo gemakkelijk en snel op de Facebook website te kunnen surfen. Anderen gebruiken ze liever in combinatie met externe software. Beide gevallen zijn mogelijk met onze Facebook proxies, aangezien ze verkrijgbaar zijn in het standaard HTTP(s) en SOCKS5 protocol.

De proxy direct activeren in een browser

Browsers bieden gebruikers de mogelijkheid om webpagina's van een server leesbaar te maken. Deze webpagina's komen in de vorm van teksten, maar ook afbeeldingen en video's. Bekende browsers zijn Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari en Internet Explorer. Onze proxies zijn te gebruiken met alle browsers. Veel browsers hebben een speciale sectie in hun gebruikersinstellingen om een proxy in te stellen, wat het erg gemakkelijk maakt om de proxy te gebruiken. Er zijn veel video's en handleidingen op het internet te vinden die het proces gemakkelijk uitleggen, maar eigenlijk spreken de instellingen vaak voor zichzelf.

Proxies in combinatie met externe software

Sommige proxy gebruikers willen hun proxies in combinatie met externe software gebruiken, wat uiteraard ook mogelijk is. Vaak zal hier het SOCKS5 protocol voor ingesteld moeten worden, wat te doen is in ons geautomatiseerde dashboard. De externe software vermeld in de meeste gevallen zelf welk protocol er nodig is om de software werkzaam te maken. Mocht dit niet het geval zijn dan biedt de klantenservice van de externe software hier uitkomst. Het is altijd mogelijk om onze klantenservice om hulp te vragen, maar aangezien wij de software die gebruikt wordt niet allemaal kennen weten we vaak niet welk protocol het vereist. Dit is per applicatie verschillend.

Uiteraard is het ook mogelijk om even te proberen of de software met het HTTP(s) of het SOCKS5 protocol om kan gaan door de proxies simpelweg uit te testen. Mochten ze niet werken dan kunnen de bestelde proxies met een druk op de knop omgezet worden naar het andere protocol.