DE BESTE HTTPS FACEBOOK PROXY

Pakketten in Europa, Amerika en Canada

Op zoek naar werkende private SOCKS5 of HTTPs proxies voor uw favoriete social media site? Deze zoektocht is nu over! Ga vandaag nog aan de slag met onze geautomatiseerde Facebook proxies en unblock de Facebook website meteen. Wij garanderen dat een geleverde proxy werkt voor FB, zo niet dan krijgt u het betaalde bedrag volledig terug. Ook beschikbaar in Nederland!

Neem zelf een kijkje in ons volledig geautomatiseerde dashboard, registeren is gratis. Nog niet overtuigd of zit u met vragen? Neem gemakkelijk contact op met een medewerker - open de live chat.

Wij gebruiken deze Facebook proxy dienst al meer dan een jaar, ze blijven hun diensten verbeteren en denken mee over oplossing op maat wanneer nodig.

De beste proxy server leverancier die we ooit hebben gehad.

AUTOMATISCHE LEVERING

Gelijk aan de slag

HTTPs en SOCKS5 Facebook proxies

PROXIES NODIG VOOR FACEBOOK? WIJ STAAN KLAAR

Kies voor een standaard pakket en uw pakket zal gelijk geleverd worden. Gegarandeerd werkzaam!
Liever een oplossing op maat? Geen probleem! We gaan graag samen met u op zoek naar een geschikte oplossing.

Verander zelf het uitgaande IP adres van de proxy wanneer gewenst. Elke maand zult u per proxy twee swapping credits ontvangen voor het omruilen.

VERANDER HET IP

Niemand houdt van wachten, bestel uw proxies in ons dashboard en ontvang ze gelijk. Zo kunt u direct aan de slag met uw private proxies.

DIRECT GELEVERD

Wij denken in oplossingen. Onze proxies zijn te gebruiken in een simpel formaat en werken met alle externe software. Simpel en Efficient.

GEAVANCEERDE TECHNIEK
BESTEL UW PROXIESREGISTREER EN SCHAF UW PROXIES AAN IN ONS DASHBOARD

Social media is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Hier maken bedrijven handig gebruik van. Onder andere social media- en marketing bedrijven hebben vaak meerdere accounts in beheer, welke actief kunnen zijn over de hele wereld. Proxies worden dan ook op grote schaal gebruikt in de social media wereld, aangezien ze kunnen voorkomen dat er verschillende accounts gebruikt worden op hetzelfde IP adres. Een veel voorkomend probleem bij bedrijven in deze branche. Toch blijven werkende proxies voor FB lastig te vinden. Dit is exact de reden dat wij gestandardiseerde proxy pakketten hebben samengesteld, speciaal voor het social media platform Facebook.

Het bereik van de Facebook site

Vandaag de dag gebruiken miljarden gebruikers Facebook om in contact te blijven met mensen over de hele wereld. Het platform is dan ook een van de meest populaire social media netwerken met veel voordelen. Contact onderhouden met familie en vrienden op afgelegen plekken of aan de andere kant van de wereld was nooit zo makkelijk. Facebook is een gratis, web gebaseerde applicatie die vrij toegankelijk is voor iedereen met een internet verbinding. Aan de toegankelijkheid ligt het dus niet, waar ook bedrijven inmiddels op ingespeeld hebben.

Het populaire platform heeft de wereld dan ook dichter bij elkaar gebracht. We kunnen de nieuwe updates en gebeurtenissen dan ook niet weerstaan en brengen veel tijd door op de website. De site is bekend door zijn wereldwijde bereikbaarheid en hoge aantal gebruikers. Het is dan ook de ideale plaats voor bedrijven om hun producten en diensten te promoten. Er kan zeer gericht getarget worden wat kan zorgen voor hoge conversies en lage advertentiekosten. Bedrijven gebruiken Facebook voor veel verschillende doeleinden, aangezien het mogelijk wordt om op internationaal, nationaal en lokaal niveau te adverteren.

Bereik van de Facebook site

Facebook heeft een zeer groot bereik, in 2017 bleek dat er 1,79 miljard gebruikers geregistreerd zijn. Een kwart van de totale wereldbevolking, waarvan er 1,18 miljard dagelijks actief zijn! Het is dan ook in veel landen het meest gebruikte sociale netwerk. De bedrijfsmatige inzet van Facebook is flink aan het groeien ten opzichte van de jaren voor 2017. Er zijn in totaal 60 miljoen FB pagina's, waarvan er 4 miljoen adverteren op Facebook Advertising. Veel van deze bedrijven zetten hun Facebook marketing op internationaal niveau neer. Dit model wordt dan ook gebruikt om geld te verdienen aan de grote gebruikersdatabase. Uit recent nieuws blijkt dat er alleen in het tweede kwartaal van 2017 al 3,9 miljard dollar verdiend werd aan de trouwe Facebook gebruikers.

divider

Privacy op het internet

Het mag duidelijk zijn dat de techniek en het bijeenbrengen van mensen wereldwijd een geweldige prestatie is, maar veel mensen maken zich hedendaags zorgen om hun privacy op het internet. Facebook legt zoveel mogelijk data vast om hun platform te verbeteren, maar ook om de gerichte targetting mogelijk te maken voor de adverterende bedrijven. Voor mensen die veel waarde hechten aan hun privacy is er eigenlijk geen ruimte op Facebook. Toch kan het gebruik van een proxy hier voor een deel uitkomst bieden. Door het afschermen van het IP adres kan er bijvoorbeeld niet direct gekeken worden vanaf waar de verbinding komt. Uiteraard moet men er wel van bewust zijn dat Facebook is ontworpen om persoonlijke data en foto's te delen met vrienden en familie. Mensen kunnen zelf bepalen wat ze delen en met welke personen.

De instellingen van Facebook bieden ook mogelijkheden voor gebruikers die gesteld zijn op hun privacy op het wereldwijde web. Het is mogelijk om in te stellen welke groepen op het internet bepaalde updates te zien krijgen. Foto's kunnen bijvoorbeeld alleen met vrienden gedeeld worden in plaats van met de hele wereld. Er zijn op het internet veel artikelen te vinden die handig tips en tricks geven over het beveiligen van uw online account en privacy.

Facebook wordt vaak geblokkeerd op school of op het werk. Dit kan omzeild worden door een bypass van de beveiliging met behulp van een proxy. Bedenk wel dat als de site geblocked is dat dit met een reden gedaan is. Het unblocken of bypassen van de beveiliging kan dan ook voor problemen zorgen met de desbetreffende organisatie die de site geblokkeerd heeft.

Waarom betalen voor een proxy als er gratis alternatieven zijn?

Klink goed! Er zijn veel gratis proxy varianten te vinden op het internet, maar wat is het addertje onder het gras? Om maar eens met de deur in huis te vallen; ze werken vaak niet. Mocht de zoektocht dan toch een keer met succes zijn dan komt er nog groot tweede probleem om de hoek kijken; veiligheid. Alle data die opgevraagd en verstuurd wordt komt ook door de proxy server, welke in dit geval in beheer is door een onbekend persoon of onbekende organisatie. Om te voorkomen dat een ander uw Facebook account en identiteit gaat gebruiken kan men het best zo ver mogelijk bij gratis diensten vandaan blijven.

Er zijn naast gratis proxies ook veel andere mogelijkheden te vinden op het internet en bij proxy providers, elk met voor- en nadelen. We zullen in het kort behandelen welke soorten er beschikbaar zijn en welke diensten wij aan kunnen bieden. Na het lezen van alle mogelijkheden kunt u zelf een wel overwogen keuze maken.

Bypass en unblock de Facebook site met proxies

Gratis beschikbaar gestelde proxy lijsten

Het internet is groot, enorm groot. Er is dan ook van alles te vinden, waaronder gratis proxy lijsten. Het gebruik van deze proxies is echter zeer af te raden. Naast het feit dat de proxies vaak al gebruikt zijn voor Facebook en u dus nooit weet wat er op gebeurd is kan het gebruik ervan ook uw account in gevaar brengen. Zoals hierboven al aangegeven kan er bij een gratis proxy niet achterhaald worden wie de eigenaar van de proxy server is. Alle internet activiteiten die via de proxy server lopen kunnen vastgelegd worden. Iedereen kan daarnaast bij de proxy server, omdat deze open is. Veel gratis proxies staan geen HTTPs verkeer toe, wat het mogelijk maakt om gebruikersnamen en wachtwoorden uit te lezen. Ook in de opgevraagde websites kunnen veranderingen aangebracht worden door gratis proxies door wijzigingen aan te brengen in de HTML of Javascript code. Denk hierbij aan het implementeren van advertenties. Ook is de snelheid vaak veel trager en werkt de proxy maar voor een beperkte tijd, waarna u weer op zoek moet naar een vervanger.

Gedeelde proxies onder meerdere mensen

Precies zoals de naam aangeeft worden gedeelde proxies gebruikt door meerdere personen. Vaak zitten er geen kosten verbonden aan gedeelde proxy, dit is dan ook goed te merken aan de kwaliteit. Net zoals bij de gratis proxy lijsten kan men niet weten welke activiteiten de andere gebruikers uitvoeren op de gedeelde proxy. Daarnaast is de snelheid vaak veel lager dan private proxies. Het is niet aan te raden om gedeelde proxies te gebruiken voor Facebook.

Sommige proxy providers verkopen gedeelde proxies, zodat men wel weet welke organisatie de proxies in beheer heeft. Dit neemt echter niet alle problemen weg, aangezien de kwaliteit van de proxies nog steeds erg laag ligt. Als meerdere mensen een proxy voor dezelfde website gebruiken kan dit voor problemen zorgen.

Semi Private / Dedicated proxies

Semi dedicated proxies worden hedendaags ook nog wel eens aangeboden, deze soort is vergelijkbaar aan gedeelde proxies van hogere kwaliteit. Een proxy wordt gedeeld onder een beperkt aantal klanten, welke allen de beschikking hebben over dezelfde authenticatie. De prijs van een semi-private proxy ligt lager dan de prijs van een volledige private proxy, maar de kans is groot dat u dezelfde problemen zult ondervinden als bij de gedeelde proxies.

Private Facebook proxy de juiste keuze

Private / Dedicated proxies

De beste keuze is de private proxy oplossing, welke door ons aangeboden wordt. Private proxies kosten maandelijks een vast bedrag en zijn niet gratis te verkrijgen op het internet. Er zit dan ook een authenticatie methode op om te voorkomen dat derden er gebruik van kunnen maken zonder toestemming. In ons geautomatiseerde dashboard kunt u deze proxies gemakkelijk bestellen en gelijk in gebruik nemen. Naast het feit dat onze proxies private zijn zorgen we er ook voor dat ze geoptimaliseerd zijn voor de Facebook site. We garanderen dan ook dat de proxies werken voor deze website. Het is naast ons standaard Facebook pakket ook mogelijk om te kiezen voor IPv4, IPv6 of Mobile (3G/4G) Facebook proxies.

De snelheid van onze private proxies ligt hoog, bij normaal gebruik zult u niet eens merken dat het verkeer eerst door onze proxy server loopt. Daarnaast zijn onze servers 24/7 werkzaam, zodat de proxy werkt wanneer u deze nodig heeft.

Het verschil tussen HTTPs en SOCKS5 proxies

Onze private proxy dienst wordt aangeboden in twee protocol varianten; HTTP(s) en SOCKS5. Er kan altijd geswitcht worden tussen beide varianten, maar het is wel handig om te weten wat het verschil is. Alle websites op het internet zijn via het HTTP of HTTPs protocol te bereiken in de browser. Een HTTP proxy is vaak sneller dan een SOCKS5 proxy en voldoet prima in de meeste gevallen. Vaak worden ze direct ingezet in de browser, zonder tussen gelegen software. Het HTTPs protocol is de veilige variant van het HTTP protocol, onze proxies kan met beide varianten omgaan. De website eigenaar zal een SSL certificaat moeten installeren om een HTTPs verbinding af te dwingen, dit is het veiligste protocol op het internet. Alle gegevens die verstuurd worden op een webshop worden (als het goed is) verzonden over een beveiligde HTTPs verbinding. De veilige verbinding is te herkennen aan de url, deze moet beginnen met https://, vaak wordt er ook een slotje weergegeven door de browser om aan te geven dat er een SSL certificaat aanwezig is op de website.

Het SOCKS5 protocol werkt op een iets andere manier en kan ook met andere netwerk protocollen omgaan. Vaak worden ze gebruikt in combinatie met software. Een SOCKS verbinding is de basis connectie die wordt gelegd en dient er vaak voor om de gebruiker veilig en anoniem te houden voor beveiligingsdoeleinden of het versnellen van gegevens. Het SOCKS5 protocol kan soms vereist zijn bij het gebruiken van software in combinatie met de aangeschafte proxy.

De gestandaardiseerde Facebook proxy pakketten zijn voor meerdere doelen inzetbare en kunnen gebruikt worden op verschillende manieren. Zo zijn ze altijd bruikbaar in de browser en in combinatie met externe software. Mocht het instellen niet lukken dan bieden wij hier graag de helpende hand.

Wat maakt onze dienst zo bijzonder?

Zoals eerder uitgelegd is het belangrijk dat er gekozen wordt voor private proxies in plaats van gedeelde of gratis proxies. Er zijn meer leveranciers te vinden op het internet, maar deze hebben geen geoptimaliseerde proxies voor de Facebook website. ProxyKopen heeft een groot assortiment aan proxies van hoge kwaliteit. Deze hoge kwaliteit waarborgen we op verschillende manieren;

Allocatie van de IP adressen
Wij verkopen onze proxies per activiteit en hebben de mogelijkheid om andere websites te bezoeken uitgeschakeld. Het is dus niet mogelijk om met ons Facebook pakket andere social media platforms te bezoeken. Waarschijnlijk heeft u deze ook niet nodig, aangezien u op zoek bent naar Facebook proxies. Uiteraard zijn de standaard websites die u nodig heeft om uw werkzaamheden uit te voeren wel geopend om te bezoeken op de proxy server. Denk hierbij aan betaalproviders, gmail enzovoort. Mocht u een website nodig hebben dan kunnen we deze ook speciaal voor uw proxies open zetten.

Het grote voordeel van deze werkwijze is het feit dat we precies weten waarvoor een proxy gebruikt wordt. Als een proxy voor Facebook gebruikt is houden we dit bij en zullen we deze niet meer toewijzen aan nieuwe bestellingen. Door dit systeem zult u bij nieuwe bestellingen altijd schone IP adressen toegewezen krijgen.

Hoge snelheid, lage downtime en onbeperk datalimiet
Al onze proxies worden gehost op high-end hardware en 1GB/s internetpoorten. Dit zorgt voor hoge snelheden en een lage ping. Voor het optimale resultaat raden wij aan om een proxy te nemen uit een locatie die dicht gelegen is bij uw werkplek. Onze servers draaien 24 uur per dag, 7 dagen per week en worden hierop gemonitord. Zo kunt u de proxy altijd gebruiken wanneer deze nodig is. Ook bent u bij ons niet gebonden aan een datalimiet, onbeperkt is ook echt onbeperkt.

Geautomatiseerd dashboard en directe levering
Ons dashboard is op maat gemaakt voor onze proxy dienst en maakt het mogelijk om al uw proxy zaken zelf te regelen. De authenticatie methoden kunnen volledig naar wens ingesteld worden, zodat uw proxies veilig en alleen in uw handen blijven. Ook kunt u in ons dashboard zelf het IP adres van een proxy swappen met een ander IP adres. Alles is vrijwel zelf in te stellen in het dashboard, maar mocht u ons toch nodig hebben dan staan wij 7 dagen per week klaar voor vragen.

Oplossingen op maat

Onze standaard pakketten zijn direct leverbaar en voor veel klanten voldoet dit pakket aan de wensen. Sommige klanten willen liever een oplossing op maat, wat wij graag samen met u realiseren. Met ons ruime assortiment in soorten proxies is vrijwel alles mogelijk. Zo kunnen wij de proxy over verschillende IP adressen roteren, extra sites openen en dergelijke. Neem contact met ons op en we zullen samen uw wensen doornemen om de mogelijkheden te bekijken.