Een proxy pakket op maat die aansluit op uw wensen

De zoektocht naar proxies die ook écht werken kan lang en frustrerend zijn. Wellicht sluiten onze standaard pakketten niet volledig aan op uw specifieke wensen of staat het gewenste pakket er niet tussen. Gelukkig kunnen wij u ook in deze situaties voorzien, met een proxypakket op maat. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om zo tot een oplossing te komen die perfect aansluit op uw wensen. Neem contact met ons op en we kunnen gelijk beginnen!

Een geschikte proxyleverancier vinden kan soms een lastige en lange zoektocht zijn. Het komt vaak voor dat aangeschafte proxies niet werken voor de gewenste activiteit, waarna u de zoektocht voort zult moeten zetten. Gelukkig stopt deze zoektocht vandaag met onze proxypakketten op maat. Samen met u kijken we naar de wensen en mogelijkheiden om u vervolgens de beste oplossing aan te kunnen bieden.

Combinaties tussen IPv4, IPv6 en Mobile Proxies

Aangezien we elke soort proxy aan kunnen bieden is het vaak ook mogelijk deze proxies te combineren. Zo kunnen uitgaande IP-adressen ingeroosterd worden, om te voorkomen dat hetzelfde IP-adres altijd gebruikt wordt. Het is daarnaast ook mogelijk om willekeurig of voor een bepaalde periode een mobile IP-adres te gebruiken en de overige requests af te handelen met een static IPv4- of IPv6-adres. Uiteraard zijn andere combinaties ook mogelijk. We zullen samen met u een geschikte oplossing vinden om deze technieken optimaal te benutten.

Mogelijkheden met betrekking tot het protocol

Het HTTP-protocol is voor de meeste gebruikers perfect. Echter vereisen sommige applicaties het SOCKS5-protocol, denk hierbij aan externe programma’s. Dit is voor ons geen enkel probleem. In onze standaard pakketten kunt u zelf switchen tussen beide protocollen. Het is voor ons dan ook geen probleem om een op-maat-pakket te maken met proxies in het HTTP- of SOCKS5-protocol, zodat u in elke situatie gebruik kan maken van de aangeschafte proxies.

Offerte aanvragen voor grote afnames

Het is in sommige gevallen mogelijk om af te wijken van de normale pakketten en een prijsafspraak te maken bij een grote afname per maand. Hierbij is het van belang voor welke activiteit de proxies gebruikt gaan worden en gedurende welke periode u de proxies aan wilt schaffen, zodat wij voor u de beste prijs kunnen samenstellen.