UNBLOCK YOUTUBE PROXY SERVER

Proxies in Nederland, Duitsland, Engeland en Amerika

Onze HTTPs en SOCKS5 proxies voor YouTube zijn uitstekend geschikt om het grootste video platform van de wereld te unblocken. Een YouTube proxy kan ingesteld worden op uw browser of op externe software. Met locaties in Nederland, Duitsland, Engeland en Amerika kunnen wij u voorzien van de perfecte proxies die precies aansluiten op uw wensen. Onze standaard pakketten kunnen in ons dashboard aangeschaft worden, waarna ze automatisch geleverd worden. Unblock het populaire video platform vandaag en start met kijken!

Neem zelf een kijkje in ons volledig geautomatiseerde dashboard, registeren is gratis. Nog niet overtuigd of zit u met vragen? Neem gemakkelijk contact op met een medewerker - open de live chat.

Met mijn aangeschafte YouTube proxies kan ik de rankings van mijn video's zonder problemen bijhouden en analyseren.

Een geweldige service waar ik hopelijk nog lange tijd gebruik van kan maken.

AUTOMATISCHE LEVERING

Gelijk aan de slag

HTTPs en SOCKS5 YouTube proxies

PROXIES NODIG VOOR YOUTUBE? WIJ STAAN KLAAR

Kies voor een standaard pakket en uw pakket zal gelijk geleverd worden. Gegarandeerd werkzaam!
Liever een oplossing op maat? Geen probleem! We gaan graag samen met u op zoek naar een geschikte oplossing.

Verander zelf het uitgaande IP adres van de proxy wanneer gewenst. Elke maand zult u per proxy twee swapping credits ontvangen voor het omruilen.

VERANDER HET IP

Niemand houdt van wachten, bestel uw proxies in ons dashboard en ontvang ze gelijk. Zo kunt u direct aan de slag met uw private proxies.

DIRECT GELEVERD

Wij denken in oplossingen. Onze proxies zijn te gebruiken in een simpel formaat en werken met alle externe software. Simpel en Efficient.

GEAVANCEERDE TECHNIEK
BESTEL UW PROXIESREGISTREER EN SCHAF UW PROXIES AAN IN ONS DASHBOARD

YouTube is een service die grote invloed heeft op de wereldwijde bevolking. De videodienst is niet meer weg te denken uit het huidige tijdperk. Elke minuut wordt er 400 uur aan nieuwe videocontent geüpload op het platform. Het is onmogelijk om al deze video content te bekijken, maar de mensheid doet een goede poging. Miljarden video’s worden dagelijks bekeken door meer dan 30 miljoen actieve gebruikers. YouTube heeft de moderne tijd veranderd en zal de geschiedenisboeken in gaan als een game changer op het gebied van internet. Er zijn zelfs video makers die een full-time baan hebben overgehouden aan de advertentie inkomsten van YouTube.

Toepassingen van onze YouTube proxies

Een proxy voor YouTube is beperkt tot de officële website, maar kan ingezet worden voor veel verschillende doeleinden. Zo gebruiken marketeers de proxies voor het uitlezen van YouTube. Zo kan de voortgang van video rankings in kaart gebracht worden. Fanatieke kijkers die YouTube ook in het buitenland op de normale manier willen blijven gebruiken kunnen een proxy server aanschaffen uit eigen land. Het gebruik van de proxy zal voorkomen dat YouTube voorkeuren instelt op basis van de locatie van de gebruiker.

Het unblocken van YT in andere landen

Wij vinden het doodnormaal dat YouTube ten allen tijden bereikbaar is. Het zal ook niet snel gebeuren dat een dergelijke service als YouTube volledig plat komt te liggen. Mocht de service toch niet bereikbaar zijn dan ligt dit niet altijd aan de tech gigant zelf. Er zijn landen waar YouTube niet (volledig) te bereiken is. Het gebruiken van een proxy biedt hier uitkomst. Een Nederlandse proxy zorgt er voor dat het voor YouTube lijkt alsof de aanvraag vanaf een Nederlandse computer komt. De aanvraag van uw computer gaat niet direct naar het eindpunt, wat in dit geval de website van YouTube is, maar loopt eerst door de proxy server. De proxy server vraagt de data daadwerkelijk op bij YouTube wat ervoor zorgt dat YouTube alleen het IP adres van de proxy server ziet. Door het gebruik van proxies kan men de hele wereld over reizen zonder dat websites zoals YouTube doorhebben dat de gebruiker van locatie veranderd. Voor YT komen alle verbindingen via de proxies binnen wat argwaan zal voorkomen bij reizen.

Scrapen van YouTube data

Er is zeer veel data te vinden op het YouTube platform, het is echter lastig om al deze data te verkrijgen. YT zal optreden als er te veel requests vanaf hetzelfde IP adres komen om te voorkomen dat de servers van de video dienst er onder komen te lijden. Toch kan het in sommige situaties zeer handig zijn om automatisch informatie op te halen van het platform, denk hierbij aan de positie van uw video’s. Het vergaren van deze informatie met een specifiek doel wordt scraping genoemd. Er wordt doelbewust gezocht naar de rankings van bepaalde video's, omdat die informatie nodig is om analyses en plannen te maken. Marketing bedrijven kunnen niet goed opereren zonder deze informatie en zullen de vereiste data links- of rechtsom moeten verkrijgen. Proxies maken het scrapen van data mogelijk, omdat de aanvragen vanaf verschillende IP adressen komen. Onze private YT proxies bieden de uitkomst voor vele bedrijven die hier naar op zoek zijn.

YouTube zal blokkades opleggen aan gebruikers die grote hoeveelheden aanvragen doen in een relatieve korte periode. Dit doen ze om te voorkomen dat de servers de aanvragen na verloop van tijd niet meer kunnen verwerken. Veel aanvallen die ingezet worden om websites plat te gooien werken in principe hetzelfde. Grote hoeveelheden aan data worden tegelijk opgevraagd, wat na verloop van tijd zal resulteren in het uitvallen van de service (DDoS aanvallen). Proxies zorgen ervoor dat de aanvragen opgedeeld worden onder verschillende IP adressen. Zo kan de benodigde informatie met behulp van scraping opgezocht worden. Het is uiteraard niet mogelijk om DDoS aanvallen uit te voeren met de proxies. divider

Beschikbare proxy protocollen

Een YT proxy kan op verschillende manieren ingezet worden. Voor het deblokkeren van YouTube in de browser kan het beste een HTTP(s) proxy gebruikt worden. Dit is dan ook het standaard protocol welke te gebruiken is met vrijwel alle browsers en software die het gebruik van proxies ondersteunen. Voor de enkele toepassingen die het HTTP(s) protocol niet ondersteunen bieden wij ook het SOCKS5 protocol aan. De eindgebruiker zal niet veel merkbaar verschil ondervinden tussen deze twee protocollen, het verschil zit hem voornamelijk in het technische aspect. Proxies worden altijd gebruikt in combinatie met een browser of andere externe software. Deze software of browser zal aangeven welk protocol er vereist is om de proxy juist te laten werken.

HTTP(s) proxies voor YT

Zoals hierboven al aangegeven is het HTTP protocol het standaard protocol voor proxies. Dit protocol wordt vaak toegepast bij het surfen op het internet, maar is tegenwoordig ook steeds vaker te gebruiken in combinatie met software. Het HTTP protocol is vaak in combinatie met een browser ook wat sneller dan het SOCKS5 protocol, maar het verschil is verwaarloosbaar. Mocht u niet weten welke protocol wordt geaccepteerd door de externe software dan heeft u met het HTTP(s) protocol de meeste kans.

SOCKS5 proxies voor YT

Onze SOCKS5 proxies zijn speciaal opgezet voor applicaties die niet met het HTTP(s) protocol om kunnen gaan. Het SOCKS5 protocol ondersteunt geavanceerde netwerktechnologieën en wordt als het meest flexibele protocol beschouwd, omdat ze geen onderscheid maken tussen verschillende netwerken op technisch gebied. Het protocol wordt veel gebruikt in combinatie met externe software die het HTTPs protocol niet ondersteunen. De externe software zal, in de meeste gevallen, zelf aangeven dat het SOCKS5 protocol vereist is.

divider

Soorten proxies

De combinatie tussen een elite en private proxy is de beste combinatie. De kwaliteit wordt gewaarborgd, door het feit dat de proxy niet gedeeld wordt met andere mensen. Het eindpunt, in dit geval YouTube, zal niet zien dat de aanvragen vanaf een proxy server verzonden worden.

Elite proxies voor de beste anonimiteit

Er zijn drie soorten proxies beschikbaar: transparante proxies, anonieme proxies en elite proxies. De transparante proxies versturen het echte IP adres mee, zodat de website die opgevraagd wordt ook het echte IP adres te zien krijgt. Een transparante proxy geeft daarnaast aan dat er gebruik gemaakt wordt van een proxy server. Een anonymous proxy stuurt het echte IP adres niet mee, maar geeft wel aan dat er gebruik gemaakt wordt van een proxy server. Bij een elite proxy is het niet duidelijk dat er gebruik gemaakt wordt van een proxy. Ook het echte IP adres wordt niet meegestuurd. De website die opgevraagd wordt heeft niet door dat er gebruik gemaakt wordt van een proxy server.

Private proxies voor de beste kwaliteit

De soorten proxies zijn beschikbaar in gratis, gedeelde (semi dedicated) en privé (private) varianten. Wij verkopen alleen private proxies om kwaliteit te kunnen garanderen. Gratis proxies zijn vaak onveilig en traag. Ook kan de online tijd niet gegarandeerd worden, omdat er veel problemen op treden. Gedeelde proxies worden, zoals de naam al aangeeft, gedeeld onder meerdere gebruikers. Dit zal de snelheid en kwaliteit bëinvloeden. Men weet natuurlijk nooit wat een andere gebruiker doet op de proxy. Onze private proxies worden alleen door u gebruikt, zodat er geen hinder ontstaat van andere gebruikers.

divider

Prijzen private HTTPs en SOCKS5 YouTube Proxies

Onze prijzen zijn weergegeven per maand, per proxy.
Er wordt geen maandelijkse betaling gestart & verlengen gaat handmatig in het dashboard.

De vroege dagen van YouTube

In 2005 hadden drie werknemers van PayPal, genaamd Chad Hurley, Steven Chen en Jawed Karim, een idee om een website te maken die gebruikers de mogelijkheid gaf om video’s te uploaden die ze opgenomen hadden. Hun intentie was om een platform te creëren die het gemakkelijk maakte om video’s te delen, zodat anderen de video’s konden bekijken. Het was destijds nog relatief moeilijk om anderen video’s te laten bekijken op afstand. Toen hoefde men nog niet na te denken over het inzetten van proxies.

Het bedrijf groeide flink in populariteit in de vroege dagen en was in staat om enkele miljoenen dollars aan investeringen binnen te brengen, wat hen in staat stelde om door te groeien. De site werd een populaire plaats om video’s te uploaden waarin mensen hun ideeën en meningen kwijt konden. Een gehele sectie van YouTube was specifiek bedoeld voor random content, waarin zelfs slecht geschoten video’s viral konden gaan. YouTube maakte het voor video’s erg gemakkelijk om in de schijnwerpers te komen.

Het initiële succes van het bedrijf was zo groot dat Google slechts een jaar na de lancering van de website een bod uitbracht op de startup. YouTube werd overgenomen door de tech gigant voor 1,65 miljard dollar. Google zorgde ervoor dat YouTube echt op de kaart werd gezet.

Het partner programma

YouTube is een geweldig idee wat op de juiste manier uitgewerkt is. Het is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en stelt mensen in staat hun video’s te uploaden. Deze formule heeft YouTube de centrale plaats gemaakt voor een ieder die op zoek is naar video content over vrijwel alle denkbare onderwerpen. Het delen van video’s met behulp van het internet was in de tijd van oprichting al revolutionair, maar dit heeft niet gezorgd voor de blijvende groei van het bedrijf. Eén idee heeft van de simpele video deel website de grootste content database van de wereld gemaakt: Het Partner programma.

Het partner programma van YouTube is opgericht om individuelen een partnerschap aan te bieden die originele content plaatsten op het platform. Vele mensen zagen YouTube hierdoor als kans om een passief inkomen te vergaren. Ze konden hun content altijd kwijt op YouTube, het was veel lastiger geweest om een TV contract af te moeten sluiten om gecreëerde content te delen met de wereld. Content makers krijgen de mogelijkheid om geld te verdienen aan hun video’s. YouTube zelf is gratis, het geld wat nodig was om de partners te betalen kwam van adverteerders. Individuelen waarvan de video’s veel werden bekeken konden op de lange termijn veel geld verdienen aan hun creaties.

Deze formule was een revolutionaire verandering in de content wereld. Mensen waren nu in staat om al hun tijd en energie in het creëren van content op YouTube te stoppen om een vast publiek om zich heen te bouwen. Vandaag de dag heeft YouTube content publishers die miljoenen aanhangers hebben, vele malen meer dan het publiek die de TV publishers kunnen bereiken. Publisher PewDiePie is met zijn 60 miljoen abonnees één van de meest invloedrijke content creators op YouTube. Het is algemeen bekend dat hij een miljonair geworden is met behulp van het YouTube platform, wat aantoonde dat YouTube vele kansen biedt aan creatievelingen die hun creaties op internet zetten.

YouTube is ook van grote invloed geweest op de muziek industrie wereld. Hedendaagse artiesten kiezen er soms enkel voor om hun muziek te posten op YouTube. Vroeger was het veel moeilijker om muziek aan het publiek te laten horen. De muziek wereld was een besloten kring die niet veel ruimte bood aan starters. YouTube maakt het voor iedereen mogelijk om hun muziek te publiceren.