DE BESTE HTTPS INSTAGRAM PROXY

Pakketten in o.a. Nederland, Duitsland en Engeland

Wij bieden werkende private HTTPs en SOCKS5 proxies aan voor het Instagram platform. Deze kunnen gebruikt worden in combinatie met browsers en software. Ons dashboard zal de geoptimaliseerde proxies gelijk leveren na de betaling. Het is daarnaast ook mogelijk te kiezen uit IPv4, IPv6 en mobiele 3G / 4G proxies. Unblock Instagram met onze garandeerd werkende proxies voor IG, werken ze niet dan krijgt u het bedrag volledig terug (24 uur garantie). Onze proxies zijn onder andere verkrijgbaar in Nederland, Duitsland en Engeland.

Neem zelf een kijkje in ons volledig geautomatiseerde dashboard, registeren is gratis. Nog niet overtuigd of zit u met vragen? Neem gemakkelijk contact op met een medewerker - open de live chat.

De geoptimaliseerde Instagram proxies maakten onze bedrijfswerkzaamheden veel gemakkelijker.

Ook in onze zoektocht naar 4G proxies konden ze ons verder helpen.

AUTOMATISCHE LEVERING

Gelijk aan de slag

HTTPs en SOCKS5 Instagram proxies

PROXIES NODIG VOOR INSTAGRAM? WIJ STAAN KLAAR

Kies voor een standaard pakket en uw pakket zal gelijk geleverd worden. Gegarandeerd werkzaam!
Liever een oplossing op maat? Geen probleem! We gaan graag samen met u op zoek naar een geschikte oplossing.

Verander zelf het uitgaande IP adres van de proxy wanneer gewenst. Elke maand zult u per proxy twee swapping credits ontvangen voor het omruilen.

VERANDER HET IP

Niemand houdt van wachten, bestel uw proxies in ons dashboard en ontvang ze gelijk. Zo kunt u direct aan de slag met uw private proxies.

DIRECT GELEVERD

Wij denken in oplossingen. Onze proxies zijn te gebruiken in een simpel formaat en werken met alle externe software. Simpel en Efficient.

GEAVANCEERDE TECHNIEK
BESTEL UW PROXIESREGISTREER EN SCHAF UW PROXIES AAN IN ONS DASHBOARD

Een zeer belangrijke activiteit op het social media is het delen van foto’s met anderen. Dit wordt vanaf het begin van het social media tijdperk al gezien als een zeer belangrijk onderdeel van een goedlopend platform. Instagram was het eerste platform die hier zeer goed op inspeelde. Het werd opgericht om zich alleen te richten op het delen van foto’s. Instagram is een revolutie geweest in de moderne wereld, het heeft ervoor gezorgd dat visuele uploads op het internet naar het volgende niveau worden gebracht.

Instagram voor bedrijven

De social media wereld is ook voor bedrijven erg belangrijk geworden. Bedrijven kunnen nieuwe potentiele klanten aan zich binden door actief te zijn op Instagram. Door het verkrijgen van volgers zullen updates van het bedrijf in de vorm van post automatisch meer mensen bereiken. Het grote voordeel aan deze posts is het feit dat volgers vaak al geïnteresseerd zijn in het bedrijf of de producten die het bedrijf verkoopt. De kans op een interactie wordt hierdoor groter. Daarnaast is het bereiken van mensen met behulp van Instagram in de normale resultaten gratis.

Om mensen te bereiken die het Instagram account van het bedrijf nog niet volgen kan er geadverteerd worden. Met zeer gerichte targetting kan er een specifieke doelgroep uitgekozen worden om de advertenties aan te laten zien. Deze zijn potentieel eerder te binden aan het bedrijf, waardoor de kosten per interactie omlaag gaan. Dit is een grote inkomstenbron voor Instagram, waar bedrijven dankbaar gebruik van maken. Door dit business model kunnen gebruikers gratis gebruik maken van de social media dienst, bedrijven gericht adverteren om meer interacties te krijgen waar Instagram alleen maar beter van wordt.

Proxies kunnen voor bedrijven erg handig zijn. Veel bedrijven beheren meer dan één Instagram account. Zo kunnen ze voor elk land een ander account gebruiken of hebben per markt een gericht account opgezet. Ook voor het verkrijgen van betrouwbare informatie kan het soms erg handig zijn om gebruik te maken van een proxy.

divider

Wat zijn proxies?

Een proxyserver is een systeem of computer die fungeert als een gateway tussen een lokaal computernetwerk en het internet. Dit is een zeer technische uitleg, in het kort komt het op het volgende neer: Een proxy is een server waar al het verkeer doorheen loopt. De gebruiker stuurt een aanvraag, welke door de proxy server daadwerkelijk aangevraagd wordt bij het eindpunt. Het eindpunt ziet dus niet het IP adres van de gebruiker, maar die van de proxy server. Proxyservers bieden verbeterde beveiliging en prestaties en worden soms door bedrijven gebruikt om de activiteiten van hun werknemers te beperken tot het hoognodige. Er zijn veel soorten proxyservers die verder toegelicht zullen worden, zoals HTTP, HTTPs en SOCKS5 proxies.

HTTP proxies

HTTP proxy is de meest gebruikte proxy protocol en wordt meestal gebruikt voor surfen op het web. De browser of het programma verzendt een verzoek naar de HTTP proxyserver om een ​​URL-bron te openen. De proxy server haalt de gegevens daadwerkelijk op en verzendt de opgevraagde informatie naar de browser of het programma. Binnen een HTTP proxy vallen er drie typen; transparante proxies, anonieme proxies en elite proxies. De HTTP proxy is beveiligd en beschermt de webserver tegen indringers en aanvallen, maar de HTTPS proxy die we in de volgende sectie bespreken, is veiliger.

HTTPS proxy

HTTPS staat voor Hyper Text Transfer Protocol via Security Socket Layer. HTTP over SSL of HTTPS is veiliger in vergelijking met HTTP en wordt gebruikt voor beveiligde transacties en communicatie. Deze proxyserver gebruikt een digitaal certificaat voor codering en decodering en verzendt en geeft afbeeldingen, bestanden, geluid, video, afbeeldingen en verschillende soorten multimediabestanden weer. HTTPS beschermt het netwerk tegen indringing door externe netwerken met behulp van protocolanomalie-detectiemethoden. De HTTPS proxy wordt dus gebruikt wanneer iemand gevoelige gegevens wil verzenden, zoals financiële transacties, wachtwoorden en gebruikersnamen. Alle gegevens die op internet worden gedeeld en alle activiteiten die worden uitgevoerd, worden opgespoord en gecontroleerd door de internetproviders voor veiligheidsdoeleinden. HTTPS is echter erg veilig en er is geen manier om erachter te komen welke informatie is gedeeld.

SOCKS5 Proxy

De Socks-proxy is speciaal ontworpen voor programma's die niet compatibel zijn met het directe gebruik van proxy. Het is de meest geavanceerde vorm van gegevensoverdrachtsprotocol en staat bekend als Socket Secure. De SOCKS5 proxy ondersteunt geavanceerde netwerktechnologieën en is een uitbreiding van het Socks-protocol. Socks-servers worden als de meest flexibele beschouwd omdat ze geen onderscheid maken tussen verschillende netwerken zoals HTTP, SMTP of FTP. De SOCKS5 proxy is sneller en soepeler dan een VPN.

SOCKS5 proxy kan zelfs firewalls beperken en geologische restricties overschrijden. VPN wordt gebruikt wanneer een sterke en uiterst veilige end-to-end-codering vereist is, terwijl een SOCKS5 proxy codering mist, maar het belangrijkste voordeel is dat deze geautoriseerde toegang biedt aan de gebruikers. De SOCKS5 proxy heeft vele voordelen, zoals snelle updates, hoge snelheid, beveiliging, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

divider

Automatiseren van Instagram met behulp van software en proxies

Er zijn verschillende tools op het internet verkrijgbaar die het beheren van een Instagram automatiseren en dus gemakkelijker maken. Enkele voorbeelden zijn FollowLiker, GramDomintor, Nova Automation, Gramista en Instamacro. Deze tools worden gebruik door bedrijven die meerdere Instagram accounts beheren. Vaak zijn dit social media- , PR- en SEO bedrijven. Bij het gebruiken van tools worden proxies gebruikt om te voorkomen dat er te veel instagram accounts actief zijn op hetzelfde IP adres. Dit kan bij het Instagram platform voor verwarring zorgen, wat een blokkade op kan leveren. Het is van belang dat de regels van het populaire platform nageleefd worden om blokkades van het account te voorkomen.

Beheren van meerdere accounts met proxies

Ook zonder het gebruiken van software kunnen proxies erg handig zijn voor het beheren van één of meerdere Instagram accounts. Reizende mensen zullen veel verschillende IP adressen toegewezen krijgen, wat hun lokale updates kan beïnvloeden. Een Nederlandse Instagram proxy zorgt ervoor dat altijd hetzelfde IP adres gebruikt wordt om in te loggen op het Instagram account. Deze oplossing zal voorkomen dat Instagram veel verschillende logins krijgt van verschillende IP adressen, wat op den duur problemen kan geven. Door te wisselen van proxy kunnen er meerdere Instagram accounts beheerd worden. De proxy wordt ingesteld in de browser en kan gemakkelijk weer gedeactiveerd of omgewisseld worden.

Unblocken van Instagram

divider

Prijzen private HTTPs en SOCKS5 Instagram Proxies

Onze prijzen zijn weergegeven per maand, per proxy.
Er wordt geen maandelijkse betaling gestart & verlengen gaat handmatig in het dashboard.

De vroege dagen van Instagram

Instagram werd in San Francisco opgericht door Kevin Systrom en Mike Krieger, twee personen die al heel wat ervaring hadden in de internetindustrie. Systrom en Krieger wilden een app maken die zich richt op afbeeldingen en die mensen in staat stelt hun afbeeldingen in dezelfde app te bewerken. Zo zou er geen externe software en dergelijke meer nodig zijn om een foto te bewerken. Na ontvangst van een half miljoen dollar startkapitaal kon de app in 2010 live gaan in de Apple App Store. Mensen merkten de app snel op en kwam erachter dat de vele functies van Instagram de mogelijkheid bood om levensgebeurtenissen te delen.

Twee jaar later werd de app eindelijk gelanceerd voor Android. Dit vormde een keerpunt in het bedrijf, omdat de daaropvolgende opkomst astronomisch was. De Android release was langverwacht en meer dan een miljoen mensen downloaden de app op de dag dat deze werd uitgebracht. Dit leidde tot financiering en met de miljoenen dollars die in het bedrijf werden gepompt, konden ze alleen nog maar bergopwaarts gaan.

Acquisitie door Facebook

Instagram was relatief nieuw in het social media wereldje vergeleken met bedrijven zoals Facebook. Na de Android release van Instagram werd het heel duidelijk dat Instagram een zeer winstgevende en populaire app gin worden, iets wat ook geconcludeerd kon worden uit de miljoenen dollars aan financiering die de app had ontvangen. Facebook ging over tot de acquisitie van Instagram in 2012.

In de onafhankelijke periode van Instagram heeft het bedrijf veel veranderd aan de social media wereld. Facebook had in eerste instantie geprobeerd een aantal geliefde functies van de app op te nemen in hun eigen platform, maar mensen blijven trouw Instagram gebruiken. Ze waren gewend geraakt aan de interface van de gebruiksvriendelijk app. Ook wouden gebruikers niet achterblijven op hun volgers die ze in de loop der tijd hadden vergaard door regelmatig te posten op de app. Vandaar dat de beslissing van Facebook om het bedrijf over te nemen een slimme zet was die hen in staat stelde om eigenaar te worden van het grootste platform voor het delen van foto’s in de social media wereld. Zo werden ze vrij om functies van Instagram te integreren in hun eigen platform, terwijl ze beide entiteiten toch apart hielden.

De nieuwe eigenaar van Instagram, Facebook, heeft in de loop der jaren een aantal wijzigingen aangebracht. Eerder werd de inhoud van de app op chronologische basis getoond. Facebook besloot dat het gebruik van een algoritme beter zou zijn, omdat gebruikers zo eerst inhoud van hoge kwaliteit te zien zouden krijgen. Dit algoritme kreeg echter veel kritiek, omdat het de eerlijk van de app wegnam. Posts met veel likes kregen een oneerlijk voordeel, waardoor beroemdheden en dergelijke een onevenredige hoeveelheid response op de app kregen.

Ook werden Instagramverhalen geïntroduceerd, een poging om te concurreren met een nieuwe toetreder in de social media wereld; Snapchat.

Wat maakt het platform uniek

Veel mensen twijfelen aanvankelijk of Instagram wel succesvol kon worden, aangezien andere social media platforms het delen van foto’s ook mogelijk maakten. Bij de andere social media platformen had de op tekst gebaseerde inhoud echter prioriteit. Instagram bood iets unieks aan dat geen andere platform destijds had; filters. Met behulp van simpele tools in de app kon je en foto bewerken alsof deze in de jaren zeventig was genomen. Het veranderen van kleuren en effecten kunnen gebruikt worden om afbeeldingen er beter uit te laten zien.

Het hebben van een goede camera telefoon was destijds een grote luxe, die menigeen zich niet kon veroorloven. Met de Instagram app konden mensen zonder goede camera toch geweldig foto’s posten op het platform. Ook veel beroemdheden werden actief op Instagram, wat een grote invloed heeft gehad op de populariteit. Mensen konden foto’s van hun idool volgen en op de hoogte blijven van nieuwe updates die zij plaatsen.

Geschillen door de jaren heen


Een app die korte tijd zo populair werd als Instagram zal hier en daar onvermijdelijk een paar geschillen te verduren krijgen. Een belangrijke bron van de klachten over de app was de plotselinge verandering in de servicevoorwaarden van de app. Deze wijziging maakte het voor Instagram mogelijk om content te verkopen die gebruikers hadden geüpload op hun accounts zonder hier vooraf toestemming voor te hoeven vragen.

Ook volgden er veel geschillen over het verwijderen van naaktfoto’s, wat volgens een algoritme gedaan werd. Foto’s werden verwijderd wegens naaktheid, terwijl veel explicietere foto’s gewoon bleven bestaan. Er zijn veel hobbels op de weg geweest, maar Instagram is in zeer korte tijd een succesvol social media platform geworden. Het algoritme wordt continue verbeterd om gebruikers de ervaring te geven die zij verdienen.

De toekomst

Instagram is beschikbaar in meer dan dertig talen en heeft 375 miljoen gebruikers. Het bedrijf heeft enorm veel succes gezien in de zes jaar dat het actief was, maar na de overname door Facebook is er al heel wat controverse begonnen. De pogingen van Instagram om deze controverse te verdrijven zijn grotendeels mislukt, maar tenzij er een serieuze concurrent langskomt, zal de app waarschijnlijk blijven groeien. Met de bijna onbeperkte middelen van Facebook tot hun beschikking, ziet de toekomst van Instagram er heel goed uit. Dat gezegd hebbende, de gebruikersinterface is niet meer wat het vroeger was, dus er is zeker een kans voor een concurrent om zijn markt in te duiken.