PRIVATE SCRAPING GOOGLE PROXY

Pakketten in o.a. Nederland, Duitsland en Engeland

Op zoek naar HTTPs of SOCKS5 proxies om resultaten uit de welbekende zoekmachine Google te scrapen? Bestel ze vandaag in ons volledig geautomatiseerde dashboard. De proxies werken gegarandeerd voor Google Search en zullen gelijk te gebruiken zijn. Met locaties in onder andere Nederland, Duitsland en Engeland kunnen wij u voorzien van al uw proxy behoeften. Een Google proxy is al aan te schaffen vanaf enkele euro's per maand!

Neem zelf een kijkje in ons volledig geautomatiseerde dashboard, registeren is gratis. Nog niet overtuigd of zit u met vragen? Neem gemakkelijk contact op met een medewerker - open de live chat.

ProxyKopen.nl voorziet ons al enkele jaren in onze behoefte aan proxies voor onze dagelijkse scraping werkzaamheden van onder andere Google. We nemen hier met veel plezier proxies af en hebben nooit problemen ondervonden.

AUTOMATISCHE LEVERING

Gelijk aan de slag

HTTPs en SOCKS5 Facebook proxies

PROXIES NODIG VOOR GOOGLE? WIJ STAAN KLAAR

Kies voor een standaard pakket en uw pakket zal gelijk geleverd worden. Gegarandeerd werkzaam!
Liever een oplossing op maat? Geen probleem! We gaan graag samen met u op zoek naar een geschikte oplossing.

Door ons grote assortiment kunnen wij veel variatie bieden in IP adressen. Ze zullen niet opeenvolgend zijn en waar mogelijk van verschillende subnets.

VARIATIE IN IPS

Niemand houdt van wachten, bestel uw proxies in ons dashboard en ontvang ze gelijk. Zo kunt u direct aan de slag met uw private proxies.

DIRECT GELEVERD

Wij denken in oplossingen. Onze proxies zijn te gebruiken in een simpel formaat en werken met alle externe software. Simpel en Efficient.

GEAVANCEERDE TECHNIEK
BESTEL UW PROXIESREGISTREER EN SCHAF UW PROXIES AAN IN ONS DASHBOARD

Google is hedendaags de meest bekende zoekmachine en wordt door veel mensen dagelijks gebruikt. Er zijn veel redenen waarom Google door zo veel mensen gebruikt wordt. Zo voorzien ze iedereen gratis van relevante resultaten, welke in slechts enkele milliseconden gereed zijn. De vele resultaten die Google biedt kunnen nog al overweldigend zijn. Het uitlezen of scrapen van Google met proxies om de data overzichtelijk te exporteren en analyseren kan in sommige gevallen erg handig zijn, met name voor bedrijven. Een proxy kan het scrapen van de resultaten versnellen, wat geen overbodige luxe is bij de vele resultaten die Google oplevert. Het bedrijf staat bekend om zijn relevante data en de georganiseerde weergave van de resultaten. Door de snelheid, relevantie en het gemakkelijke gebruik van Google heeft de zoekmachine veel mensen aan zich weten te binden. Ook in andere markten is het bedrijf fanatiek aanwezig.

Scrapen met Google proxies

Google biedt een schat aan informatie en data, maar deze kan niet gemakkelijk geëxporteerd worden. Het in veel gevallen erg handig om informatie van Google te scrapen. Scrapen is het vergaren van specifieke informatie van een website, in dit geval dus uit de zoekmachine Google. Het bedrijf schrijft veel SEO toepassing voor om beter in de zoekresultaten naar voren te komen, maar het kan soms lastig zijn om te checken op welke ranking de desbetreffende website zich bevindt. Door het automatisch uit laten voeren van zoekopdrachten en scrapen van de informatie kan deze data toch in kaart gebracht worden, zodat er een uitgebreide analyse gemaakt kan worden.

divider

Private proxies voor het scrapen

Dat er voor het scrapen van data proxies nodig zijn is duidelijk, maar er is veel keuze in de proxymarkt. Zo zijn er gratis en betaalde proxies, maar ook gedeelde en private proxies. Een gratis alternatief klinkt natuurlijk altijd aantrekkelijk, maar hier zitten veel nadelen aan. De werking van de proxy is vaak maar van korte duur, waarna er op zoek gegaan moet worden naar een nieuwe proxy. Ook zal het gebruiken van een gratis proxy vaak voor veiligheidsproblemen zorgen. Gedeelde proxies is een betaald, maar goedkoper alternatief van de private proxies. Helaas werken ook gedeelde proxies vaak niet goed, omdat ze elders ook gebruikt en misschien zelfs misbruikt worden op Google. Het bedrijf kan natuurlijk altijd stappen ondernemen tegen een IP adres door deze volledig te blokkeren van het platform, wat vaak gebeurd om te voorkomen dat er teveel requests komen vanaf hetzelfde IP adres.

Een private proxy of ook wel dedicated proxy is de beste oplossing voor het scrapen van Google. Deze proxies worden slechts door één iemand tegelijk gebruikt voor het platform. Onze geoptimaliseerde Google proxies zullen gegarandeerd werken voor e zoekmachine. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de proxies altijd online zijn, zodat ze gebruikt kunnen worden wanneer nodig. Het is uiteraard wel van belang dat er op een rechtelijke en fatsoenlijke manier omgegaan wordt met de proxies. Zoals al eerder aangegeven kan Google IP adressen van een blokkade voorzien, wat resulteert in dat de proxy (tijdelijk) onbruikbaar wordt.

Een geoptimaliseerde Google proxy kan al aangeschaft worden voor enkele euro’s in de maand. Wij zorgen ervoor dat de proxy werkt op het zoekmachine platform, zodat u gelijk aan de slag kunt. Een bestelling kan gemakkelijk geplaatst worden in ons automatische dashboard. Hier kunnen huidige bestellingen ook verlengt worden om te voorkomen dat de proxies gedeactiveerd worden.

divider

Waarom worden zoekmachines op grote schaal gebruikt?

Zoekmachines zoals Google zijn handig, omdat ze relevante en accurate informatie geven over de zoekopdracht die uitgevoerd wordt. Niet slechts één, maar duizenden resultaten worden weergegeven voor een enkele zoekopdracht. Op deze manier krijgen gebruikers een breder inzicht over een bepaalde zoekopdracht. Website eigenaren vermelden in korte blokjes van tekst waar hun tekst over gaat, zodat zoekmachine gebruikers de voor hun relevantste zoekopdracht aan kunnen klikken. Het blijkt dat Google relevante websites kan terugkoppelen aan hun gebruikers, want uit meer dan 30% van de zoekopdrachten volgt een klik op de eerste link. Er zitten meer voordelen aan zoekmachines en met name aan de zoekmachine Google;

Tijdsbesparing

Het is niet te bevatten hoeveel tijd zoekmachines de internetgebruiker bespaard. Ze sorteren grote hoeveelheden data en websites in een oogwenk. Zonder zoekmachines zou men website per website af moeten gaan naar de informatie die hij nodig heeft. Met de vele websites die op het internet te vinden zijn is dit een onmogelijke taak om handmatig te doen.

Gratis toegang

Google verdient $0,05 per zoekopdracht, maar brengt de directe gebruikers van de zoekmachine niets in rekening. Het platform is gratis te bereiken via het internet en er kunnen zoekopdrachten uitgevoerd worden zonder hier iets voor te hoeven betalen. Een groot deel van de inkomsten van de zoekmachine komt voort uit de advertenties die zich rondom de normale zoekresultaten bevinden.

Relevante en accurate informatie

Dankzij het algoritme dat Google gebruikt worden er alleen relevante resultaten weergegeven. Dit algoritme wordt altijd verbeterd om zo te voorkomen dat websites met grijze zoekmachineoptimalisatie methodes gemakkelijk hoog in Google kunnen komen. Het algoritme houdt rekening met veel verschillende variabelen van websites om te kunnen beoordelen welke website het beste aansluit op de zoekopdracht van de gebruiker.

Prijzen private HTTPs en SOCKS5 Google Proxies

Onze prijzen zijn weergegeven per maand, per proxy.
Er wordt geen maandelijkse betaling gestart & verlengen gaat handmatig in het dashboard.

Een kijkje bij de grootmacht Google

Google’s historie is een voorbeeld van hard werk, geluk en geweldig ondernemerschap. Het bedrijf is in 1996 opgericht door Larry Page en Sergey Brin. Het was een klein project van beide studenten die toen op de Stanford Universiteit van Californië studeerden. Ze moesten een research project inleveren en besloten een zoekmachine te maken die websites op basis van prestatie rangschikt. Het algoritme was gebaseerd op het aantal links dat naar de website verwees. Een tijd waarin zoekmachines pas net in opkomst kwamen en men zich nog geen zorgen hoefde te maken over SEO en het gebruik van proxies. Overige zoekmachines baseerden hun algoritme op het aantal links dat in de zoekmachine voorkwam.

De domeinnaam Google.com werd in 1997 geregistreerd en een jaar later zette Larry een nieuwsbrief op om anderen op de hoogte te stellen van het bedrijf. In september 1998 werd Google ingeschreven als bedrijf. Ze zorgden voor een revolutie in de sorteerwijze van de websites. De PageRank, vernoemd naar Larry Page, van een pagina werd in 2001 geïntroduceerd. In 2004 werd het welbekende Gmail opgezet als concurrent op de destijdse grootmachten Yahoo Mail en Microsoft Hotmail. Geleidelijk aan werd Google de beste en meest gebruikte zoekmachine van de wereld.

Huidige gebruik en bereik

De buitengewone groei van Google heeft het bedrijf populair gemaakt en vandaag de dag is google één van de top bedrijven van de wereld. Google is actief geworden in andere markten, zoals advertentietechnologie, cloud diensten, zelfrijdende auto’s, kaarten en video’s. Het bedrijf heeft vandaag de dag meer dan 60.000 werknemers over de hele wereld. Het bedrijf is nog steeds het meest bekend om zijn veelgebruikte zoekmachine, maar ook andere diensten worden door velen gebruikt.

Advertenties

Google is de advertentie markt toegetreden door het verkopen van keyword zoekopdrachten, wat vandaag de dag bekend is als Google Adwords, waar wij ook geoptimaliseerde proxies voor aanbieden, of Google Adsense. Dit heeft de term Pay Per Click (PPC) met zich meegebracht. Het bedrijf bracht kosten in rekening per klik op de link. Het business model zorgde voor een grote verandering op de reguliere advertentiemarkt. Kranten, radio, magazines en overige media kwam langzaam maar zeker in de schaduw te staan van het internet. In 2003 vond de acquisitie van AdSense plaats, een platform wat het mogelijk maakte voor gebruikers om advertenties te verkopen door zich aan te melden op de website van AdSense. Google investeerde meer in de advertentiemarkt met de aanschaf van DoubleClick voor $3,1 miljard. Het advertentie model kon zo nog breder ingezet worden en een vollediger aanbod bieden.

Gmail

Een welbekende naam in de email industrie is Gmail. In 2004 werd Gmail opgezet door Google, terwijl het pas in 2007 echt in gebruik werd genomen. Eén van de unieke mogelijkheden van de service is dat het gebruikers een email laat maken welke onafhankelijk was van de internet service provider (ISP). Dit voorkwam dat bij een overstap tussen ISP ook het email adres veranderd moest worden. Het Gmail adres kon onafhankelijk gebruikt worden en was dus voor permanente duur. In 2009 eindigde de beta versie van Gmail. Ook voor bedrijven werden er veel geoptimaliseerde aanpassingen gemaakt om gebruikers van alle gemakken te voorzien.

Een aangeschafte proxy van ons kan altijd gebruikt worden voor het bekende Gmail platform, zodat het de gemakkelijk die het internet verschaft niet wegneemt. Mocht u meer domeinen nodig hebben dan kunnen we deze op aanvraag ook openen.

Chrome and Google Apps:

Google introduceerde in 2006 een nieuwe service genaamd Google Apps, hieronder vielen ook Google Talk, Google Calender en Google Page Creater. Google Docs werd de Cloud concurrent van de veel verkochte Microsoft software. De browser Google Chrome werd later in 2008 uitgebracht, die veel nieuwe geavanceerde technieken met zich mee bracht. De Chrome browser kan gebruikt worden in combinatie met een proxy door de instellingen van de browser te wijzigen. Zo zal al het verkeer over de proxy lopen in plaats van over het normale IP adres. Ook op het gebied van browser werd Google de grootste. Google Chrome is sinds 2012 de meest gebruikte browser en laat Mozilla Firefox, Safari en de klassieke Internet Explorer achter zich.

YouTube and Google Videos:

Video content is ook een belangrijke service van het bedrijf. Het begon voor Google bij Google Video, welke in 2005 opgezet werd. Het hielp mensen bij het zoeken naar fragmenten uit TV shows. Het platform kon goede video content aanbieden in combinatie met advertenties, maar het kon de toen al bekende YouTube niet voorbij. Dat was de reden dat Google hun concurrent op het gebied van video content in 2006 overnam. Google Video en YouTube werden is apart van elkaar draaiende gehouden, maar in 2012 besloot Google beide platformen samen te voegen tot het hedendaags bekende YouTube.

Het platform YouTube is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Er is vrijwel over elk onderwerp een filmpje te vinden. Dit is dan ook de reden dat we ook voor dit platform proxies aanbieden.

Google Earth:

In 2004 kocht Google een online kaarten service genaamd Keyhole en hernoemde het naar Google Earth. In 2005 werd Google Earth publiceert. De service werd zeer handig bevonden voor mensen die een gedetailleerde foto of locatie wouden vinden op de kaart. De app laat gebruikers om accurate satelliet beelden op te vragen. De kaartendienst introduceerde Street View om er voor te zorgen dat de foto’s nog beter werden.

In conclusie:

De welbekende zoekmachine Google ontvangt dagelijks 3,5 miljard zoekopdrachten en verdient ongeveer 0,05$ per zoekopdracht. Het is bijna niet te bevatten hoeveel invloed Google heeft op de dagelijkse werkzaamheden, aangezien het in vele online takken aanwezig is. Het bedrijf is daarnaast ook markten buiten de digitale wereld aan het betreden. Het succesverhaal van Google lijkt geen einde te kennen en naar alle waarschijnlijkheid is dit einde ook nog lang niet in zicht.