Onze geautomatiseerde proxy server locatie Londen in Engeland is prefect voor veel verschillende doeleinden. Onder andere bij het automatiseren van social media platforms, zoals Facebook, Instagram en Twitter zijn proxies niet meer weg te denken. Maar ook bij Youtube, Google en Bing worden ze steeds meer gebruikt. Een geoptimaliseerde UK proxy uit het United Kingdom van ons kan de perfecte uitkomst bieden voor deze doeleinden. Ze zijn snel, altijd online en worden daarnaast ook nog eens gelijk geleverd. Registeer gelijk en start vandaag nog met uw proxies!

Alle proxy servers hebben de mogelijkheid om proxies in zowel het HTTP als het SOCKS5 protocol aan te bieden. Een proxy wordt altijd beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Onze HTTP proxies kunnen ook gebruikt worden met IP authenticatie om het inlog proces gemakkelijker te maken. Een proxy uit de wereldstad Londen maakt het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de diensten die het internet in Engeland te bieden heeft.

Londen

IPv4 - direct beschikbaar
IPv6 - direct beschikbaar
Residential - niet beschikbaar
Mobile (3G/4G) - op aanvraag

Newcastle

IPv4 - op aanvraag
IPv6 - op aanvraag
Residential - niet beschikbaar
Mobile (3G/4G) - op aanvraag

Manchester

IPv4 - op aanvraag
IPv6 - op aanvraag
Residential - niet beschikbaar
Mobile (3G/4G) - op aanvraag

Verover het Verenigd Koninkrijk met een UK Proxy

Great Britain, wordt samen met Noord-Ierland ook het United Kingdom genoemd en heeft meer dan zestig miljoen inwoners. De voertaal is Engels en in de koloniale tijd was het Verenigd Koninkrijk één van de meest invloedrijke landen ter wereld. Nog steeds oefent de UK een grote invloed uit op de wereld, maar in mindere mate als voorheen. Door de koloniale tijd is dit land zeer multicultureel van samenstelling, met grote gemeenschappen die hun wortels hebben in regio’s als India en Afrika.

Onze geautomatiseerde proxies uit Engeland zijn gelegen in Londen. Volgens velen een wereldstad. De servers op deze locatie zijn zeer snel en hebben een zeer lage downtime, net zoals de proxies op andere locaties. We maken gebruik van verschillende authenticatie methoden om uw UK proxy beveiligd en private te houden. Zo is een proxy altijd standaard uitgerust met wachtwoord en gebruikersnaam. Deze kun je zelf in het dashboard veranderen of uitschakelen om tot IP authenticatie over te gaan.

Bij de aanschaf van je proxies heb je de keuze uit het HTTP(s) en SOCKS5 protocol. Ze zijn beide voor meerdere toepassingen te gebruiken. Veel browsers kunnen het best gebruikt worden met een HTTP proxy. Ook veel externe software werkt met een HTTP proxy. Games, zoals Runescape en Pokemon GO worden vaak gespeeld met een SOCKS5 proxy. Ben je er niet zeker van welk protocol er nodig is voor de online activiteit dan is dit geen probleem. Er kan gemakkelijk geswitcht worden in ons dashboard.

Doeleinden van onze UK proxies

Bypass en unblock de Facebook site met proxies

Proxies kunnen voor veel verschillende doeleinden ingezet worden. Bij onze pakketten zijn onze standaard proxies te vinden die automatisch in het dashboard gegenereerd kunnen worden, zodat u gelijk aan de slag kunt. We maken daarnaast ook pakketten op maat, zodat de klant een proxy ter beschikking krijgt die precies aansluit op zijn wensen.

Alle doeleinden van onze proxies zijn niet op te noemen, omdat ze voor verschillende activiteiten ingezet kunnen worden. Ze worden het meest gebruikt voor social media, zoals op Facebook, Instagram en Twitter. Ook worden ze vaak gebruikt voor Runescape, FIFA en Pokemon GO. Bedrijven maken ook dankbaar gebruik van de proxies om ze in te zetten voor het scrapen van informatie van zoekmachines, zoals Google, Bing en Yahoo.

SEO optimalisatie en scraping

Als je bezig bent met de Search Engine Optimization, ofwel SEO, voor een Engelse website dan kunnen proxies uit de UK uitkomst bieden. Om inzicht te krijgen in de rankings voor verschillende keywords zal er gebruik gemaakt moeten worden van scraping. Hiervoor moeten er veel verschillende zoekopdrachten verzonden worden naar bijvoorbeeld Google, Bing of Yahoo. Dit is echter niet mogelijk als de aanvragen steeds vanaf hetzelfde IP adres komen. Door een Proxy uit Engeland te gebruiken bepaal je zelf via welk IP adres de data wordt opgevragen. Zo kun je vele zoekopdrachten uitsturen die voor het eindpunt vanuit meerdere bronnen lijken te komen, maar in werkelijkheid komen ze van verschillende proxies.

Meer informatie met Engelse Proxies

Door proxies te gebruiken die zich in het United Kingdom bevinden kun je informatie krijgen die anders niet beschikbaar zou zijn. Zo is het lastig te controleren of een website met meerdere talen op de juiste manier overschakeld naar de juiste taal bij een Engelse bezoeker. Door een UK proxy te gebruiken kan deze manier toch ingewonnen worden.

Social media accounts beheren

Veel PR-, Social Media- en SEO bedrijven ontkomen niet aan het feit dat zij meerdere social media acounts moeten beheren. Zo kunnen zij meerdere Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn accounts beheren voor klanten of voor eigen doeleinden. Dit kan op den duur problemen opleveren als er geen gebruik gemaakt wordt van proxies, omdat alle accounts geregistreerd zijn op hetzelfde IP adres.

Door elk social media account te koppelen aan een proxy zal het beheren van meerdere social media accounts geen problemen opleveren. Wel is het van belang dat ze op de juiste manier beheerd worden, omdat het maken van fouten menselijk is. Zo kan het voorkomen dat een proxy niet, of niet juist ingesteld is. Maxthon is een browser die het gebruik van proxies makkelijker maakt. Deze browser maakt het mogelijk om proxy profielen aan te maken, zodat proxies in- en uitgeschakeld kunnen worden met een druk op de knop.

Kies een betrouwbare aanbieder van uw proxies

Het is belangrijk om een goede private proxy leverancier te zoeken. Bij gratis UK proxies is de kwaliteit vaak slecht en daarnaast wordt de proxy (waarschijnlijk) door vele andere tegelijk gebruikt. Ook is er geen support of helpdesk om vragen aan te stellen. De veiligheid van accounts kan ook in het gering komen, omdat gratis proxies virussen kunnen bevatten.

Om blokkades te voorkomen en zeker te zijn van hoge kwaliteit proxies die altijd bereikbaar zijn zal er gekozen moeten worden voor een private proxy, welke bij ons aan te schaffen is voor slechts enkele euro's per maand. Dit scheelt veel zoekwerk en problemen.