England proxy, UK

Onze proxies uit Engeland zijn gelegen in Londen. Volgens velen een wereldstad. De server op deze locatie is zeer snel en heeft een lage downtime, net zoals de proxies op andere locaties. We gebruiken verschillende manieren om je UK Proxy beveiligd en private te houden. Zo is een proxy altijd uitgerust met wachtwoord en gebruikersnaam beveiliging. Daarnaast kan je Proxy UK ook nog eens beveiligd worden met IP authenticatie voor optimaal gemak.

  • Hoge kwaliteit
  • Keuze uit HTTP en SOCKS5 protocol
  • IP & Wachtwoord beveiliging
  • Zeer hoge anonimiteit
  • Locatie naar keuze (25+)
  • Hoge snelheid (1000mb/s!)

Bij de aanschaf van je proxies heb je de keuze uit het HTTP en SOCKS5 protocol. Ze zijn beide voor meerdere toepassingen te gebruiken. Ben je er niet zeker van welk protocol jij nodig hebt voor je werkzaamheden dan kun je het altijd even bij ons navragen. Daarnaast is het ook geen probleem om later te switchen tussen beide protocollen. Dit is uiteraard gratis.

Verover United Kingdom met een UK Proxy

Great Britain wordt samen met Noord-Ierland ook het United Kingdom genoemd en heeft meer dan zestig miljoen inwoners. De voertaal is uiteraard Engels en in de koloniale tijd was het Verenigd Koninkrijk één van de meest invloedrijke landen ter wereld. Nog steeds oefent de UK een grote invloed uit op de wereld, maar in mindere mate als voorheen. Door de koloniale tijd is dit land zeer multicultureel van samenstelling, met grote gemeenschappen die hun wortels hebben in regio’s als India en Afrika. Met een UK Proxy kun je virtueel naar het Verenigd Koninkrijk reizen.

Een proxy is letterlijk een tussenpersoon. Op internet wordt veel gebruikt gemaakt van proxyservers, daarmee kun je online werken zonder dat jouw IP adres bekend is. Een Proxy UK is gevestigd in London. Bij gebruik van een proxy zal al jouw data via deze proxyserver in London verlopen. Met UK Proxies bepaal je zelf dat je wilt surfen via een specifiek land en een specifiek IP adres. Met een UK proxy heb je dus meer controle over de weg die jouw data aflegt.

Proxy UK in combinatie met SEO

Als je bezig bent met Search Engine Optimization ofwel SEO kunnen proxies UK uitkomst bieden. Bij SEO moet je veel zoekopdrachten verzenden naar Google. Dit is echter niet mogelijk als de aanvragen steeds vanaf hetzelfde IP adres komen. Door een Proxy England te gebruiken bepaal je zelf via welk IP adres of adressen de data loopt. Zo kun je vele zoekopdrachten uitsturen die voor de ontvanger vanuit meerdere bronnen lijken te komen, maar in werkelijkheid komen ze van verschillende proxies.

Meer informatie met Engelse Proxies

Door proxies te gebruiken die zich in het United Kingdom bevinden kun je informatie krijgen die anders niet beschikbaar is. Wanneer je bezig bent een website optimaal in te richten kun je met een betrouwbare Engelse Proxy de informatie inwinnen waar jij naar op zoek bent. Heb je een multi language website en wil je controleren of dit wel werkt in Engeland, dan is dit gemakkelijk te controleren met een UK proxy uit London.

Kies voor een betrouwbare aanbieder

Het is belangrijk om een goede aanbieder te kiezen van jouw private proxies. Bij gratis UK proxies is de kwaliteit vaak slecht en daarnaast wordt de proxy (waarschijnlijk) door vele andere tegelijk gebruikt. Ook is er geen support of helpdesk om vragen aan te stellen. Je wilt niet dat jouw SEO werkzaamheden door Google geblokkeerd worden, kies dus altijd voor een betrouwbare oplossing.

Met een Proxy UK heb jij controle over het internet en jij bepaalt hoe de datastromen verlopen. Schaf hier jouw private Engelse Proxies aan.