De meest verkochte proxies aan Nederlandse klanten komen, verassend genoeg, uit Nederland. Een proxy uit Nederland zorgt voor optimale snelheid en kwaliteit, zodat men niet eens hoeft te merken dat er een proxy ingesteld is. Onze Nederlandse proxies worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt, denk aan social media, gaming, scraping, sneakers, supreme en seo services. Met ons geautomatiseerde dashboard kunnen de aangeschafte proxies gelijk in gebruik genomen worden. Zelfs de mogelijkheid om tussen het HTTP(s) en SOCKS5 protocol te schakelen is aanwezig.

NAALDWIJK

IPv4 - on request
IPv6 - on request
Residential - not available
Mobile (3G/4G) - on request

Amsterdam

IPv4 - on request
IPv6 - on request
Residential - on request
Mobile (3G/4G) - on request

De voordelen van een private proxy uit Nederland (NL)

Er zijn vele redenen waarom Nederlandse proxies handig kunnen zijn voor bedrijven en particulieren. Een groot voordeel is het feit dat de proxies gehost worden in Nederland zelf. Dit zorgt voor een hoge snelheid, omdat de afstand tussen het gebruikte apparaat en de proxy server dan minimaal is. Dit is uiteraard wel alleen van toepassing als de gebruiker zich ook in Nederland bevind.

Als de gebruiker zich niet in Nederland bevind dan zorgt een proxy ervoor dat dit voor het eindstation wel zo lijkt. Bij het gebruiken van Google zullen de resultaten aangepast worden op de locatie waar de gebruiker zich bevindt. Om in het buitenland toch de beste zoekresultaten te krijgen kan het gebruik van een proxy uit Nederland veel gemak bieden.

Mocht de situatie juist omgekeerd zijn dan is dit ook geen probleem. Gebruikers in Nederland kunnen ook een proxy aanschaffen uit andere locaties gelegen over de hele wereld. Ook deze proxies zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een zeer hoge snelheid doordat ze gehost zijn op high end hardware. Er zal wel een snelheidsverschil aanwezig zijn tussen een Nederlandse proxy en een proxy op overige locaties, door het verschil in afstand tot de fysieke server.

Met de keuze tussen HTTP en SOCKS5 proxies en hoge kwaliteit proxies zijn onze Nederlandse proxies een ideale keuze voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar proxies met een hoge snelheid en anonimiteit. Al onze proxies zijn beveiligd naar wens. Deze beveiliging kan zelf ingericht worden in ons dashboard. Zo kan er gekozen worden voor gebruikersnaam en wachtwoord authenticatie, maar ook voor IP authenticatie. Ook een combinatie van beide methoden is mogelijk.

Aanbod en aanschaf van Nederlandse proxies

Onze proxies kunnen aangeschaft worden in ons geautomatiseerde dashboard. Deze worden na ontvangst van de betaling gelijk geleverd, zodat u gelijk aan de slag kunt met de aangeschafte proxies. Er zijn binnen Nederland twee server locaties beschikbaar, Amsterdam en Naaldwijk.

Nieuwe locaties worden af en toe toegevoegd, maar als u op zoek bent naar een specifieke locatie in Nederland dan is het altijd mogelijk om een verzoek in te dienen. Dergelijke verzoeken zijn vaak alleen te realiseren bij afname van een groot aantal voor een langere periode. Uiteraard staan wij altijd open om met u de mogelijkheden te bespreken.

Een NL proxy kopen

Een proxy uit NL kan gemakkelijk aangeschaft worden. Allereerst zal er een account geregistreerd moeten worden, zodat ons dashboard bezocht kan worden. In het dashboard zijn verschillende functionaliteiten te vinden. Het aanschaffen van nieuwe proxies is één van deze functionaliteiten. Om een proxy aan te schaffen zal er eerst een keuze gemaakt moeten worden uit een lijst met activiteiten. Zo zijn er proxies beschikbaar voor Facebook, Instagram, YouTube, Twitter maar ook voor Google en Bing. Een gehele lijst met de beschikbare proxies is te vinden bij de pakketten.

Naast de standaard geautomatiseerde proxy pakketten bieden wij ook proxies op maat aan. Hierbij zullen we samen met u doornemen wat de wensen zijn en de proxies optimaliseren naar uw wensen. De proxies zullen dan niet automatisch geleverd kunnen worden, maar de meeste proxies op maat kunnen al binnen één dag geleverd worden.

Voorraad proxies Amsterdam

De voorraad van onze Amsterdamse proxies wordt bijgehouden door het dashboard. Het systeem geeft een melding aan als de voorraad laag is, zodat u voor de aanschaf precies weet hoeveel proxies er aangeschaft kunnen worden. Onze IPv6 proxies zijn vrijwel altijd op voorraad. De IPv4 en mobiele (3G en 4G) proxies hebben een beperkte voorraad en kunnen uitverkocht zijn. Het is dan raadzaam om toch even contact op te nemen met onze klantenservice, omdat wij vaak toch wat kunnen betekenen voor u. Het kan voorkomen dat we nog proxies over hebben, welke we dan gelijk kunnen toevoegen aan het systeem.

Voorraad proxies Naaldwijk

Ook de voorraad van onze proxies uit Naaldwijk wordt bijgehouden in het dashboard. Bij het aanschaffen van een proxy kan namelijk zelf gekozen worden uit welke locatie deze moet komen. Mochten de proxies uit Naaldwijk niet meer beschikbaar zijn dan kan er altijd voor gekozen worden om over te gaan tot andere proxies uit Nederland.

Mobiele 3G en 4G proxies

Naast het standaard aanbod van IPv4 en IPv6 proxies uit datacenters bieden wij ook 3G en 4G proxies aan. Dit zijn proxies van de hoogst mogelijke kwaliteit, vergelijkbaar met een mobiel abonnement. Door de gedaalde dataprijzen kunnen we proxies aanbieden met onbeperkte data tegen een relatief lage prijs.

Verlengen van het abonnement

Veel klanten willen hun proxies behouden, wat begrijpelijk is. Ons dashboard biedt daarom ook de mogelijkheid om bestaande bestellingen te verlengen. Na het afrekenen zal de vervaldatum van de proxies verlengd worden, zodat u als gebruiker niet zonder komt te zitten. Als de proxy eenmaal verlopen is kunnen wij niet meer garanderen dat hetzelfde IP adres nogmaals aangeschaft kan worden. Het is dan ook erg belangrijk om de proxies tijdig te verlengen, omdat dit niet automatisch gebeurd. Er wordt geen automatisch abonnement gestart waarbij maandelijks een bedrag van uw rekening wordt afgeschreven.

Een tweede manier om te voorkomen dat de proxies verlopen is het aanschaffen voor een langere periode. Bij het aanschaffen van een kwartaal, half jaar of jaarlijkse proxy bieden wij verschillende kortingen.

Instellen van onze private proxies

Een proxy instellen hoeft niet moeilijk te zijn. Veel applicaties en browser hebben het gebruik van proxies namelijk zeer makkelijk gemaakt, waarbij het instellen in slechts enkele stappen gedaan is. Het is wel van belang dat er gebruik wordt gemaakt van het juiste protocol. Niet alle software en browsers kunnen omgaan met het HTTP protocol. Er zal in sommige situaties dus gekozen moeten worden voor een SOCKS5 proxy. Er is vaak in de gebruiksaanwijzing van de desbetreffende software te vinden welk protocol er gebruikt moet worden. Uiteraard kan het ook gewoon uitgeprobeerd worden, aangezien er gemakkelijk geswitcht kan worden tussen het HTTP(s) en SOCKS5 protocol in ons dashboard.

Op onze website zijn verschillende handleidingen te vinden om de aangeschafte proxy in te stellen bij verschillende bekende browsers. Bijna elke browser biedt de mogelijkheid om een proxy met gebruikersnaam en wachtwoord authenticatie in te stellen, mocht dit niet het geval zijn dan kan er altijd gebruik gemaakt worden van IP authenticatie.

Er zijn een aantal browsers die geen individuele proxy instellingen bieden. Met andere worden; de proxy zal ingesteld worden op de hele computer, in plaats van alleen op de browser. Dit is in veel gevallen niet gewenst, pas hier dus voor op. Enkele voorbeeld van browsers die wel individuele proxy instellingen hebben zijn Safari, Mozilla Firefox en Maxthon. De Maxthon browser is geen bekende browser, maar wel erg gebruikersvriendelijk bij het gebruik van proxies.

Aangezien er veel verschillende soorten software bestaan kunnen wij geen handleidingen schrijven voor elk individueel programma. Zoals eerder vermeld is het instellen van een proxy vaak erg gemakkelijk. Ook zijn er vaak handleidingen geschreven door de ontwikkelaars van de desbetreffende software om een proxy op de juiste manier in te stellen. Raadpleeg dus eerst de informatie op de desbetreffende site van de software om te controleren of er meer informatie te vinden is over het gebruiken van proxies.

Het verschil tussen free, shared en private proxies

Bij de zoektocht naar Nederlandse proxies komen ook de free en shared proxies voorbij. Hoewel het erg aantrekkelijk is om goedkopere of zelfs gratis proxies te gebruiken is dit toch ten strengste af te raden. Er zijn vaak beveiligingsproblemen aanwezig op de gratis proxies, welke inbreuk kunnen doen op uw privacy. Gedeelde proxies worden door meerdere mensen tegelijk gebruikt, wat ongewenst kan zijn bij sommige online activiteiten. Men weet natuurlijk nooit wat anderen op de proxy doen en waarvoor ze gebruikt worden. Daarnaast kan de proxy in het verleden gebruik of misbruikt zijn waardoor het IP adres genoteerd staat op de zwarte lijst.

Onze private proxies kunnen alleen gebruikt worden voor de activiteit waar ze voor aangeschaft worden. Dit om te voorkomen dat ze vaak voor dezelfde activiteit gebruikt worden, wat problemen kan geven met het IP adres. Door het bijhouden van de activiteiten van op de proxy kunnen wij de beste kwaliteit blijven garanderen.

Een ander groot nadeel aan free proxies is het feit dat ze vaak voor een beperkte tijd bruikbaar zijn. De proxy kan van dag op dag onbruikbaar worden, waarna de zoektocht naar een bruikbare proxy weer opnieuw kan beginnen. Voor slechts enkele euro’s in de maand kan er bij ons een geoptimaliseerde proxy aangeschaft worden. Bespaar uzelf de problemen en ga gelijk aan de slag met onze proxies.