Frankfurt is een belangrijke en grote stad in Duitsland, die veel geschiedenis kent. De stad is daarnaast het financiele hart van Duitsland. Mede door het hoge inwoner aantal en aantal server aanbieders is er voor gekozen om enkele proxy servers op te zetten in Frankfurt. De duitse proxies, die beter bekend staan als German proxies zijn op voorraad en kunnen gelijk aangeschaft worden in ons geautomatiseerde dashboard. Hier kan zelf de keuze gemaakt worden tussen HTTPs en SOCKS5 proxies, zodat de proxies in combinatie met elke browser of software bruikbaar zijn.

Onze proxies uit Germany zijn te gebruiken voor veel doeleinden. Zo worden ze veel gebruikt voor social media, zoals Facebook, Instagram, YouTube en Twitter, maar ook om mee te scrapen op websites of op zoekmachines, zoals Google en Bing. Daarnaast worden ze veel ingezet om sneakers of Supreme producten mee te bemachtigen en om games te spelen, zoals Runescape, FIFA en Pokemon GO. Onze standaard pakketten bieden veel mogelijkheden, maar mocht het gewenste pakket er niet bij zitten dan maken wij graag een pakket op maat aan. Deze sluit precies aan op uw wensen.

Frankfurt

IPv4 - direct beschikbaar
IPv6 - direct beschikbaar
Residential - niet beschikbaar
Mobile (3G/4G) - op aanvraag

Berlijn

IPv4 - op aanvraag
IPv6 - op aanvraag
Residential - niet beschikbaar
Mobile (3G/4G) - op aanvraag

Munchen

IPv4 - op aanvraag
IPv6 - op aanvraag
Residential - niet beschikbaar
Mobile (3G/4G) - op aanvraag

Dusseldorp

IPv4 - op aanvraag
IPv6 - op aanvraag
Residential - niet beschikbaar
Mobile (3G/4G) - op aanvraag

Op dit moment hebben wij één geautomatiseerde locatie in Duitsland. De duitse proxy server locatie is gelegen in Frankfurt. Deze belangrijke stad in Duitsland telt op dit moment meer dan 700.000 inwoners en is gelegen in de deelstaat Hessen. Frankfurt wordt door velen gezien als het financiële hart van Duitsland. Aangezien Duitsland erg dichtbij Nederland ligt zal de snelheid erg hoog zijn wanneer je de Duitse proxy gebruikt vanuit Nederland.

Voordelen van een German Proxy

Nederlanders kiezen vaak voor een proxy uit ons eigen land, maar er zijn veel situaties te bedenken waar een proxy uit Germany een beter alternatief biedt. Om ook deze klanten te voorzien van kwalitatief geweldige proxies hebben wij een duitse locatie toegevoegd aan ons assortiment. Proxies zijn te bestellen in ons dashboard en worden automatisch geleverd, zodat u gelijk aan de slag kunt.

Aangezien Duitsland een buurland van Nederland is zal het gebruik van een duitse proxy nauwelijks tot geen invloed hebben op de internet verbinding. De snelheid van een proxy is ook afhankelijk van de fysieke afstand tussen de proxy server en de gebruiker. Voor mensen uit Duitsland is een proxy uit Germany dus de beste en meest logische keuze. Nederlanders kunnen, gezien de snelheid, het best voor een Nederlandse proxy gaan.

Theoretisch gezien is een Nederlandse proxy dus beter voor Nederlanders, maar aangezien de fysieke afstand tussen Nederland en Duitsland vrijwel verwaarloosbaar is met de huidige internetsnelheid maakt de locatie keuze tussen deze twee landen niet veel uit. Maakt u liever gebruik van een duitse website variant dan biedt een Duitse proxy een prima uitkomst.

Toepassen van onze proxies uit Duitsland

Gebruikers van proxies weten vaak precies waarvoor ze dienen en waarom ze nodig zijn. Het kan voor beginners lastig zijn om te begrijpen wat een proxy is en waar hij precies voor dient. Het gebruiken van een proxy kan zelfs schimmig klinken. Er zijn echter veel toepassingen waar proxies zeer hulpvol kunnen zijn. Het niet gebruiken van proxies voor onderstaande toepassingen is vaak zelfs niet eens mogelijk.

Betrouwbare resultaten scrapen

Scraping is een techniek waarbij specifieke data wordt opgehaald van websites. Het makkelijkste voorbeeld om dit uit te leggen zijn de prijs vergelijk websites die op het internet te vinden. Software leest de prijzen van grote aanbieders dagelijks om de klant een overzicht te bieden met de beste prijzen.

Ook veel bedrijven passen de scraping techniek toe om concurrenten in de gaten te houden. Als zij prijzen verlagen dan is het verstandig om dit zelf ook te doen. Er zijn veel meer scraping toepassingen die gebruikt worden, maar het idee is waarschijnlijk duidelijk. Het gebruiken van proxies is onvermijdelijk, omdat er bij het scrapen veel requests gedaan worden. Een website kan een blokkade opleggen, wat erg logisch is. Veel requests doen vanaf hetzelfde IP adres lijkt namelijk al snel op een gerichte aanval op de website.

Om de meest betrouwbare resultaten te verkrijgen zal er, vooral bij Google, Bing en Yahoo, gebruik gemaakt moeten worden van proxies uit Duitsland. Dit geldt uiteraard alleen als men zich richt op Duitse informatie. Welbekende zoekmachines, zoals Google basseren hun resultaten namelijk ook op de locatie van de gebruiker. Deze kan afgeleid worden uit het gebruikte IP adres. Als iemand zich in een ander land bevindt kunnen de resultaten anders zijn. Om de meest betrouwbare resultaten te krijgen kan er een german proxy ingezet worden.

Beheren van meerdere social media accounts

Aangezien social media een steeds grotere rol heeft gekregen in de hedendaagse samenleving zijn ook bedrijven hier op in gaan spelen. Veel PR-, social media- en SEO bedrijven hebben meerdere social media accounts in beheer. Het gebruiken van al deze social media accounts op hetzelfde IP adres kan problemen opleveren. Om dit te voorkomen wordt er vaak per account een proxy aangeschaft. Dit account kan altijd inloggen vanaf het zelfde IP adres door de statische private proxy.

Het gebruiken van een duitse private proxy bij social media accounts kan ook goed van pas komen bij het reizen. Als er vaak gewisseld wordt van locatie zal er ook vaak gewisseld worden van IP adres. Het aanschaffen van een proxy zal dit problemen verhelpen.