Het verlengen van je proxies

Onze proxies worden standaard voor een periode van 31 dagen verkocht. Ze zullen na de vervaldatum automatisch verlopen als ze niet op tijd verlengd worden. Om je huidige proxies te houden zul je dus moeten aangeven dat je de proxies wilt verlengen. Wij sturen een aantal dagen voor de vervaldatum een herinneringsmail met iDEAL link. Je kunt de bestelling verlengen door middel van een iDEAL betaling (met behulp van de link) of door middel van een bankoverschrijving.

Het verlengen van onze proxies is een handmatig proces. Zo zit je niet gelijk aan een abonnementsvorm vast waar je moeilijk vanaf komt. De proxies dienen op tijd verlengd te worden, zodat je ze niet verliest. Wij zorgen door middel van een herinneringsmail dat je op tijd op de hoogte wordt gesteld van het aantal resterende dagen. In de herinneringsmail zit ook een iDEAL link. Deze kan gebruikt worden om de verlengbestelling af te rekenen, waarna je proxies automatisch verlengd worden.

Ook is het mogelijk om de verlengbestelling te voldoen met een bankoverschrijving. Het is verstandig om vooraf bij ons te melden dat er op deze manier betaalt gaat worden. Wij zullen de proxies verlengen zodra het geld op onze rekening zichtbaar is.

Uiteraard ontvang je ook van de verlengbestelling een factuur in pdf formaat.

Op dit moment is het niet mogelijk om automatisch te verlengen, wel is het mogelijk om de proxies voor een langere periode af te nemen (vooruitbetalen).