Het verlengen van actieve proxies en bestellingen

De aangeschafte proxies zijn actief voor de geselecteerde periode en zullen daarna automatisch verlopen. Er wordt geen automatische incasso of iets dergelijks gestart, u zit dus nergens aan vast. Het is mogelijk om de actieve proxies tussentijds te verlengen om te voorkomen dat ze verlopen. Deze optie is te vinden onder het "orders"-menu in het dashboard. Het systeem zal bij een verlenging automatisch de huidige proxy-IP-adressen verlengen.

Verlengen van orders om te voorkomen dat de proxies verlopen

Het verlengen van de aangeschafte proxies is een handmatig proces, het is niet mogelijk om de proxies in abonnementsvorm af te nemen. Zo zit u niet vast aan een periodieke betaling en hoeft u ook geen moeite te doen om de proxies te annuleren als ze overbodig zijn worden.

Wel is het mogelijk om de proxies aan te schaffen voor een langere periode, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de vervaldatum. Het is daarnaast financieel ook zeer aantrekkelijk om proxies aan te schaffen voor een langere periode, aangezien er korting wordt gegeven bij een langdurige afname:

  • 1 maand: 0% korting
  • 3 maanden: 5% korting
  • 6 maanden: 10% korting
  • 12 maanden: 20% korting

Zelf orders verlengen in het dashboard

Een order verlengen is zeer gemakkelijk in ons geautomatiseerde dashboard. Allereerst logt u in, waarna u "orders" dient te openen in het menu. In deze tabel ziet u alle orders tot dusver en kunt u actieve orders met de "extend"-knop verlengen. Het systeem zal een nieuwe order maken, welke u kunt betalen om het verlengen van de proxies te voltooien.