Google Proxy voor zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een Google proxy kan gebruikt worden in combinatie met de welbekende zoekmachine Google. Al onze proxies zijn hiervoor uitermate geschikt. Ze kunnen bij de juiste toepassing veel voorkomende problemen met Google, zoals blokkades, captcha's en time-outs voorkomen. Proxies zijn in feite onvermeidelijke bij serieuze zoekmachineoptimalisatie, met name bij SEO software. Hedendaagse software maakt namelijk vaak gebruik van proxies, waar ons aanbod perfect op aansluit.

  • Hoge kwaliteit
  • Keuze uit HTTP en SOCKS5 protocol
  • IP & Wachtwoord beveiliging
  • Zeer hoge anonimiteit
  • Locatie naar keuze (25+)
  • Hoge snelheid (1000mb/s!)

Een Google Proxy is een proxy gelegen in één van onze 25+ locaties over de hele wereld die gebruikt kan worden in combinatie met de bekende zoekmachine. Voor de hedendaagse marketing is SEO niet meer weg te denken. Dit omvat het optimaliseren van een website om hoger te komen in de resultaten. Een Google Proxy kan hier goed aan meewerken. Een geoptimaliseerde Google proxy kan ook gekocht worden bij onze partner; GoogleProxy.nl.

Zo is het bij zoekmachine optimalisatie erg handig om de dagelijkse verandering in ranking bij te kunnen houden. Dit is vaak niet mogelijk met één IP adres, omdat Google dit zal zien als spam aanvragen. Ze zullen dit proberen uit te sluiten door middel van een time-out, captcha of blokkade. Onze Proxy Google kan hier verandering in brengen door de aanvragen via verschillende Google Proxies te laten verlopen.

Op het gebied van SEO en linkbuilding kan een proxy zeer goed van pas komen. Zo kan er met proxies gecontroleerd worden hoe jouw website gerankt staat. Wanneer je zo’n test met behulp van speciale software uitvoert, voorkomt het gebruik van een proxy namelijk dat Google ziet dat er al te veel zoekaanvragen van één IP-adres komen en daarom een blokkade oplegt! Wie serieus naar zijn online vindbaarheid wil kijken, kan dus eigenlijk niet zonder proxies.

Proxy Google in combinatie met SEO software

Hierboven werd vermeld dat een Google Proxy handig is bij het bijhouden van ranking. In de praktijk gebeurt wordt dit vaak gedaan met geoptimaliseerde software, omdat het handmatig vaak erg veel werk is bij meerdere zoekwoorden. Geoptimaliseerde software kan de zoekaanvragen laten verlopen via verschillende Google Proxies, zodat dit er natuurlijk uit komt te zien. Onze Google Proxy is perfect om te gebruiken in combinatie met andere software. Als u toch zeker wilt weten of het allemaal naar behoren werkt dan is het mogelijk om een uitprobeer proxy aan te schaffen voor maar €1,95 / 24 uur.

Naast het tracken van ranking in Nederland kan er ook voor gekozen worden Proxies Google te gebruiken om internationale ranking bij te houden. Wij bieden proxies aan uit verschillende landen gelegen over de hele wereld. De zoekresultaten worden aangepast op het land waar de aanvraag vandaan komt. Met een Proxy Google zal het lijken alsof de aanvraag uit het Proxy land komt, zodat de zoekresultaten geen vertekend beeld geven.

Wat zijn de voordelen van Google Proxies en waarom moet ik ze gebruiken

Google is de populairste zoekmachine over de hele wereld. Dit blijkt uit het grote aantal zoekopdrachten (3,5 biljoen!) dat ze per dag verwerken. Het is daarom van groot belang dat uw website in deze zoekresultaten te vinden is. Daar komt bij dat een “vindbare website” wat anders is dan een “gevonden website”. Websites die laag scoren in de zoekmachine worden vaak niet eens opgemerkt. Daar komt bij dat ongeveer één derde van alle gebruikers van Google op het eerste resultaat klikken.

Het is dus erg belangrijk om hoog te scoren in deze meest gebruikte zoekmachine. Dit kan gedaan worden door middel van zoekmachine optimalisatie. Er zijn vele indicatoren die de ranking bepalen. Daarnaast worden wijzigingen op een website niet gelijk meegenomen in de zoekmachine resultaten. Het bijhouden van je ranking is daarom erg handig om te zien wat een verandering op langere duur heeft gedaan voor de zoekresultaten. Een website wil vaak op meerdere zoekwoorden gevonden worden, vandaar dat het vaak nodig is een Google Proxy te gebruiken.