Het leveringsproces van proxies bij een bestelling

Onze standaard proxy-pakketten worden gelijk geleverd na een ontvangen betaling. De opgeleverde proxies kunt u gelijk downloaden en in gebruik nemen. De pakketten op maat worden in overleg opgeleverd, de levertijd verschilt per bestelling. Aangezien vrijwel alle protocollen en proxies op voorraad liggen, zal de levertijd vaak niet langer dan enkele dagen zijn.

Leveringsproces van de aangeschafte proxies

De aangeschafte proxies worden gelijk ter beschikking gesteld zodra de betaling voldaan is. De proxies zijn te vinden in het dashboard onder het "proxies"-menu. Het is mogelijk om de proxies naar een tekstbestand te exporteren, zodat ze gemakkelijk geïmporteerd kunnen worden in externe software. Er zijn twee formaten mogelijk bij het downloaden van de proxies:

  • ip:poort:gebruikersnaam:wachtwoord
  • ip:poort

Het eerste formaat wordt alleen gebruikt als de gebruikersnaam- en wachtwoordauthenticatie is ingeschakeld. Dit is het meest gangbare formaat voor externe software en applicaties. Het tweede formaat is alleen te gebruiken bij IP-authenticatie. Het is daarbij niet nodig om een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Hieronder staat wat meer uitleg over het formaat:

  • IP: Het IP-adres waar de proxyserver mee bereikt kan worden.
  • Poort: De poort waar de proxyserver naar luistert, zodat er een verbinding tot stand kan komen.
  • Gebruikersnaam: Gebruikersnaam waarmee de proxy beveiligd is, kan aangepast worden in het dashboard.
  • Wachtwoord: Wachtwoord waarmee de proxy beveiligd is, kan aangepast worden in het dashboard.