United States, US Proxy

De United States zijn een belangrijk gebied voor onze proxies. We hebben op dit moment maar liefst 20 steden uit de US waar een proxy server gelegen is, grote kans dat de ideale locatie voor jou er ook bij zit. De US bestaat uit een federatie van 50 staten. Van deze 50 staten hebben wij een US proxy server in 12 staten en daarnaast één in Washington. Deze staten behoren op dit moment tot onze locaties; Arizona, Californië, Colorado, Florida, Georgia, Illinois, Michigan, Nevada, New York, North Carolina, Pennsylvania, Texas. Uiteraard zijn we nog steeds bezig onze locaties uit te breiden.

  • Hoge kwaliteit
  • Keuze uit HTTP en SOCKS5 protocol
  • IP & Wachtwoord beveiliging
  • Zeer hoge anonimiteit
  • Locatie naar keuze (25+)
  • Hoge snelheid (1000mb/s!)

Onze proxies zijn van zeer hoge kwaliteit en daarnaast worden ze beveiligd met wachtwoord authenticatie. Daarnaast is het eventueel mogelijk om hier IP authenticatie aan te koppelen voor extra beveiliging (en een boel gemak). Met onze lage downtime zijn wij de ideale partner voor jouw United States proxies!

Wat is een US Proxy?

US Proxy - United States proxy Op dit moment zit jij op het internet. Je krijgt een IP adres toegewezen op basis van jouw locatie. Dat IP adres is jouw persoonlijke adres, net als de straat en huisnummer waar je woont. In tegenstelling tot jouw fysieke adres kan een IP adres veranderen. Voor de meeste toepassingen is dat niet zo belangrijk, het speelt wel een grote rol bij bijvoorbeeld SEO optimalisatie.

Een Proxy is een doorgeefluik. Jij vraagt informatie aan via internet, die aanvraag gaat naar een tussenstation en die geeft jouw aanvraag door naar een derde partij. Die partij ontvangt jouw aanvraag, stuurt een data pakketje terug via de proxy server en je krijgt jouw data. De aanvraag is dus niet direct te koppelen aan jouw IP adres. Dit kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Wil je een US Proxy uit proberen dan is dit mogelijk met onze test proxies. Voor een klein bedrag kan je 24 uur lang gebruik maken van een private proxy. Deze is beschikbaar in HTTP en SOCKS5 protocol en heeft dezelfde eigenschappen als de normale proxies. Zo kun je van te voren kijken of de proxy werkt voor jouw doeleind.

United States Proxies gebruiken

Met US proxies kun je nog meer dan een website bekijken. Je kunt dankzij de variabele IP adressen meerdere opdrachten uitvoeren. Bijvoorbeeld zoekopdrachten bij Google voor zakelijke SEO (Search Engine Optimization) doeleinden. Google denkt dat jij een Amerikaanse aanvrager bent en niet iemand uit Nederland. De zoekresultaten worden hierop aangepast.

Het gebruik van een US Proxy kan daarnaast ook zeer handig zijn voor gelokaliseerde content. Google kijkt namelijk ook uit welke stad de aanvraag komt. Vind je het onhandig dat sites meteen Nederlandse resultaten geven, bijvoorbeeld hotels bij jou in de buurt? Gebruik een Proxy US en je krijgt Amerikaanse resultaten. Handig als je een vakantie aan het plannen bent!

Voor de duidelijkheid; het gebruik van US proxies is helemaal legaal. Je kunt er op een verkeerde manier gebruik van maken, maar dat geldt voor alles. Als je niet zeker weet voor welke zaken US Proxies gebruikt kunnen en mogen worden zoek het dan eerst op of vraag het na bij ons. Je bent zelf aansprakelijk voor de activiteiten van de US Proxy zolang deze in jouw gebruik is.