American proxy, VS

Wij verkopen American proxies van de hoogste kwaliteit. Ze zijn onder andere beschikbaar in 20 steden gelegen in de VS. Daarnaast hebben we ook proxyservers gelegen in andere werelddelen, zoals in ons eigen Nederland. Al onze proxies zijn beveiligd met wachtwoord en gebruikersnaam authenticatie. Daarnaast is het zelfs mogelijk om je proxy extra te beveiligen met je IP. Dit kan ook een groot gemak bieden, want hierdoor hoef je niet elke keer opnieuw in te loggen. Onze zeer lage downtime zorgt ervoor dat jij altijd gebruik kan maken van je American Proxies.

  • Hoge kwaliteit
  • Keuze uit HTTP en SOCKS5 protocol
  • IP & Wachtwoord beveiliging
  • Zeer hoge anonimiteit
  • Locatie naar keuze (25+)
  • Hoge snelheid (1000mb/s!)

American private proxy VS banner The America, het land van onbegrensde mogelijkheden. Lang geleden kwamen de Europeanen naar dit land om een nieuw bestaan op te bouwen. Wist je dat in de American State Pennsylvania de “Pennsylvania Dutch” wonen die afstammen van Nederlandse voorouders? En New York werd eerst New Amsterdam genoemd voordat Nederland besloot dit land te verkopen aan Engeland. Als de geschiedenis iets anders was verlopen spraken de Amerikanen dus de Nederlandse taal! Dat is niet het geval, en voor het “Land of Opportunity” lijken de deuren soms toch gesloten. Met een American Proxy is dat niet langer het geval!

Wat doen American Proxies?

Een Proxy is een tussenstation wanneer je surft op het internet. Als je iets opzoekt online gaat dat dus niet direct, maar via een andere server bij gebruik van proxies. Dat gaat automatisch, je hoeft alleen je proxy juist in te stellen. Als je zelf controle uit wilt oefenen op dit routing proces kun je gebruik maken van een American Proxy. Dan loopt de zoekopdracht via een Proxyserver in de Verenigde Staten. De ontvanger ziet dan een American IP adres en niet jouw Nederlandse IP adres. Een proxy scherm je eigen IP dus eigenlijk af voor de opgevraagde website. Hier kun je meer lezen over wat een proxy is en wat hij nou precies doet.

Waarom een American Proxy?

Met een Proxy VS kun je websites bezoeken en zoekopdrachten uitvoeren vanuit virtuele IP adressen die zich in America bevinden. Dat is handig als je anoniem wilt surfen op internet. Met de privé modus van jouw browser is het land van herkomst nog steeds bekend. Met cookies en trackers kun je niet onbezorgd op het internet surfen zonder door vele bekende en bronnen gecontroleerd te worden. Dat is met name lastig bij SEO, want de zoekmachines zien dat de informatie opvraag uit Nederland komt als je geen proxy gebruikt.

Verbeterde SEO met een VS Proxy

Als je gebruikt maakt van VS Proxies kun je meerdere zoekopdrachten uitvoeren vanaf verschillende IP adressen in de Verenigde Staten. Als je bezig bent met Search Engine Optimization is het belangrijk dat Google niet ziet vanuit welke locatie je de zoekopdrachten verstuurt. Eigenlijk is deze manier van routen heel normaal. Het wordt namelijk heel vaak automatisch gebruikt zonder dat je het doorhebt! Het verschil met American Proxies is dat jij zelf bepaalt via welk land en welke stad de routing gaat en op basis van welke IP adressen. Voor het opvragen van statistieken en SEO onderzoek is het belangrijk dat je daar zelf controle over uit kunt oefenen.

Het gebruik van Proxies is helemaal legaal, je maakt gewoon gebruik van de mogelijkheden die internet biedt. Met onze proxies zorgen wij ervoor dat jij probleemloos jouw werkzaamheden kunt uitvoeren. Daarnaast krijg je hierdoor de mogelijkheid om meerdere IP adressen simultaan te gebruiken. Voor SEO professionals is dat belangrijk, omdat anders alle aanvragen vanaf hetzelfde adres komen. Dit kan resulteren in een blokkade. De kosten voor American Proxies beginnen al vanaf €1,95. Dit is het welbekende Try out pakket. Je krijgt 24 uur de beschikking over een proxy gelegen op een locatie naar keuze.