SEO Proxy voor zoekmachines

Onze proxies kunnen voor verschillende activiteiten gebruikt worden, zo zijn ze onder andere erg handig bij SEO optimalisatie. Met een SEO Proxy wordt het mogelijk om de ranking bij te houden in bekende zoekmachines waarna er ingespeeld kan worden op de resultaten. Het zelf bijhouden van de ranking voor verschillende zoekwoorden is vaak niet te doen, omdat een website op verschillende zoektermen gevonden kan worden. Vandaar dat dit vaak met software gedaan wordt in combinatie met (meerdere) proxies.

  • Hoge kwaliteit
  • Keuze uit HTTP en SOCKS5 protocol
  • IP & Wachtwoord beveiliging
  • Zeer hoge anonimiteit
  • Locatie naar keuze (25+)
  • Hoge snelheid (1000mb/s!)

Zoekopdrachten zelf of met software vaak achter elkaar uitvoeren in de zelfde zoekmachine kan argwaan opwekken bij de zoekmachine servers wat als gevolg een time-out of blokkade kan betekenen. Daarom is vaak nodig om een SEO Proxy te gebruiken. De zoekmachine ziet de aanvragen van verschillende IP adressen komen (SEO Proxies), op deze manier ziet de server dit als normale zoekopdrachten. Onze SEO Proxies zijn van zeer hoge kwaliteit, zodat er zich geen problemen zullen voordoen. Daarnaast is de up-time vrijwel 100% om te voorkomen dat de Proxy SEO niet beschikbaar is wanneer u hem nodig heeft.

Zoekresultaten andere locaties met Proxy SEO

Naast het volgen van de ranking van belangrijke zoekwoorden voor een website is een Proxy SEO ook uitermate geschikt om de resultaten uit andere locaties weer te geven. Denk hierbij aan steden in Amerika, Canada en andere landen. Dit is voornamelijk handig bij internationale websites die willen weten wat de zoekresultaten zijn voor een zoekwoord in een ander land. Als de zoekopdracht uitgevoerd wordt met een Nederlands IP adres dan zullen de meeste zoekmachines de resultaten hierop aanpassen, waardoor ze een vertekend beeld geven. Om toch een reëel beeld te krijgen van de zoekresultaten van een bepaald woord in bijvoorbeeld New York zal er ook een IP adres uit New York gebruikt moeten worden. Dit is mogelijk met een private Proxy SEO die wij aanbieden.

Als de zoekresultaten handmatig opgevraagd worden dan kan dit door de Proxy SEO in te stellen bij de browser die gebruikt gaat worden. Bekijk onze handleiding om te kijken hoe dit juist gedaan moet worden. Na het instellen van de SEO Proxy is het belangrijk om de zoekmachine te gebruiken die daar gebruikt wordt. Dit zal in New York dus de .com variant zijn. Daarna kunnen de resultaten opgevraagd worden zonder vertekend beeld.

Als er gebruik gemaakt wordt van software om de resultaten bij te houden dan is er vaak ook de mogelijkheid aanwezig om een Proxy SEO in te schakelen. Voer hier de vrijgegeven Proxy informatie in die u van ons heeft gekregen om gebruik te maken van de Proxies.