Gebruik maken van de Proxies

Proxies kunnen het leven van veel internet gebruikers een stuk gemakkelijker maken. Zo worden ze veel gebruikt bij SEO, Gaming, Browsen en Social Media. Het is echter wel belangrijk dat de proxy juist en volgens de regels gebruikt wordt. Ook moet er altijd gecontroleerd worden of de proxy werkend is om fouten te voorkomen.

De proxies die wij aanbieden zorgen ervoor dat je anoniem en veilig kunt internetten. Met behulp van een proxy kan jouw normale IP adres namelijk niet gevolgd worden. De proxies hoeven echter niet speciaal in combinatie met browser gebruikt te worden. Ze kunnen ook gebruikt worden voor overige activiteiten, denk hierbij aan online applicaties ontwikkelen, online games, zoekmachine SEO, online sociale activiteiten en dergelijke. Ze mogen echter niet misbruik worden. Denk hierbij aan fraude en activiteiten in strijd met de wet. Kijk voor meer informatie over de restricties pagina hier; Restricties en verboven

Als je er zeker van bent dat jouw gewenste activiteiten niet in strijd zijn met onze gebruiksvoorwaarden dan zul je de proxy nog in moeten stellen om hem te kunnen gebruiken. Dit is zeer gemakkelijk en kan zelf gedaan worden. Om je toch een handje te helpen hebben wij een paar handleidingen geschreven. Mocht je er toch niet uit komen, dan zullen wij je proberen te helpen. Hiervoor kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.

Een ingestelde proxy zal ervoor zorgen dat al het internetverkeer via de proxy zal verlopen. Bij een browser zal elke site die je bezoekt in feite "bezocht" worden vanaf het proxy IP adres. Wel moet je er zeker van zijn dat jouw proxies juist zijn ingesteld. Dat kun je hier controleren: Controleren of mijn proxy goed werkt.